Copy
Kotimaailma uutiskirje elokuu 2016
View this email in your browser
Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä - mutta entäs syksy ja projektimajoituksenne? Mihin majoittaa työmatkalainen?

Kesää on vielä jäljellä, mutta suurin osa suomalaisista palailee jo työpöytiensä ja arkiaskareiden pariin. Pienemmille ja suurillekin yrityksille syksy on tunnetusti vilkasta aikaa, niin myös meillä Kotimaailmassa. Nyt onkin oiva aika aktivoitua ja hoitaa syksyn majoitusvaraukset hyvissä ajoin pois alta klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

www.kotimaailma.com/tarjouspyynto

Kotimaailman kalustetuissa asunnoissa työntekijänne majoittuu kodinomaisissa, täysin kalustetuissa sekä hyvin varustelluissa asunnoissa lähellä kaupungin keskustaa.

Meillä majoittuvat niin toimihenkilöt, projektipäälliköt kuin perinteinen haalariporukkakin, aina omien toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Kotimaailman asunnot ovat oiva vaihtoehto hotellille, sillä meillä majoitut kustannustehokkaasti sekä kodinomaisesti.
 
Asunnoistamme löytyy muunmuassa:
 
- huonekalut
- taulu-TV
- mikroaaltouuni
- leivänpaahdin
- kahvinkeitin
- hiustenkuivain
- silitysrauta- ja lauta
- siivousvälineet
- käsi- ja kylpypyyhkeet
- liina- ja vuodevaatteet
- kaikki ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet
- oma pyykinpesukone
Tutustu Kotimaailman verkkosivuihin ja tee varauksesi tästä!
Uusina kaupunkeina syyskuussa avautuvat Kuopio ja Vaasa! Kotimaailma jo 14. paikkakunnalla.
Ole muita edellä ja varaa syksyn majoituksesi nyt!

Loma tuli -loma meni. Tulevan syksyn projekti oli jo tiedossa, mutta majoitus projektin ajaksi jäi kesäkiireiden jalkoihin? Ei hätää!

Paras aika tehdä syksyn varauksia on nyt. Meiltä löytyy sopiva asunto kaikkien tarpeisiin, majoitut sitten yksin tai suuremmalla porukalla.

Uutena palvelutarjonnassa ovat myös keskustan ulkopuoliset asunnot useassa Kotimaailman kaupungissa, jolloin mukaan mahtuu astetta isompikin kuljetuskalusto ja henkilökuntasi majoittuu viihtyisästi vaikka aivan projektikohteen lähistöllä.


Varaukset ja tiedustelut:
yritysmyynti@kotimaailma.com
puh. 050 377 6705

 
Email
Email
Facebook
Facebook
Kotisivut
Kotisivut

Koti väliaikaiseen tarpeeseen

Kotimaailman kalustetuissa asunnoissa voit majoittua 1vrk – niin pitkään kun tarve on. Valtakunnallinen huoneistomajoitusketjumme toimii jo 14. paikkakunnalla! Kaikissa kalustetuissa asunnoissa ympäri Suomen on poikkeuksetta täydellinen varustelu, jolloin asiakkaan tarvitsee tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet. Helppoa vai mitä?
www.kotimaailma.com

Täydellinen varustus

Kalustetuissa asunnoissamme löytyy täysin varusteltu keittiö, oma pyykinpesukone, astiat sekä liinavaatteet. Kalustetuissa asunnoissa löytyy tilaa myös tietokonetyöskentelyyn ja kiinteä nettiyhteys. Useimmissa asunnoissamme on myös oma sauna ja parveke. Kaikki asunnot sijaitsevat keskustassa, palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asunnoista runsaasti kuvia Facebookissa!
www.facebook.com/kotimaailma

Yrittäjäksi Kotimaailma-ketjuun?

Valtakunnallinen huoneistomajoitus-ketju laajenee jatkuvasti. Etsimmekin kasvavaan joukkoomme aktiivisesti uusia yrittäjiä. Näetkö potentiaalia omassa kaupungissasi? Katso avoimet yrittäjäpaikat alta tai ehdota rohkeasti mieluisaa kaupunkia uudeksi toimipisteeksi!
www.kotimaailma.com/yrittajaksi