Copy
Magiske nøgler til liv i forvandling, forankret i hjertet - formidlet med kærlighed...

                         Black Friday tilbud - spar 25%

                         
Kære Rikke

Black Friday er fredagen efter amerikanernes vigtige helligdag, Thanksgiving, og er årets største indkøbsdag i USA. Her i Danmark har vi også taget denne tradition til os, altså indkøbsdagen med masser af tilbud.

Jeg tænker at adoptionen af Thanksgiving festlighederne med familiesamvær osv., da ville være mere i overensstemmelse med en mere kærlig udvikling blandt mennesker, fremfor øget fokus på forbrug af materielle goder, men det skal jo ikke forhindre os i på mindful vis at gøre brug af gode tilbud vi ellers skulle betale mere for, især her op til jul.

Og det skal da især ikke forhindre os i at lave vores egen taksigelsesfest, selvom det ikke er en offentlig tradition. 

Taknemmelighed er en af de allerstærkeste manifestationsredskaber og faktorer i opstigningsprocessen. Hvis man ser verden gennem taknemmelighedens briller, vil livet for altid være forandret, formet flydende efter dit hjertes ønsker. 

Taknemmelig anerkendelse af det du har, bringer flere ting ind i dit liv at være glad for. Det er en positiv opadgående spiral og et af grundprincipperne om overflod. 

Jeg er taknemmelig for mit liv, for de gaver og udfordringer jeg møder. Jeg er taknemmelig for dig og det at du er en del af min lysfamilie. 

 
I denne ånd vil jeg gerne tilbyde dig rabat på duftolier og Belvaspata i anledning af Thanksgiving og Black Friday.
 


1.   Oplev de fantastiske alkymistiske duftolier, der healer på dybe planer og støtter dig i din personlige og spirituelle udvikling, samtidig med at de dufter guddommeligt! Også en oplagt julegaveidé til dig selv eller dem du holder af. Der findes både maskuline og feminine parfumeolier, men alle kan bruges af begge køn. Normalpriser fra 65 kr.

2.   Belvaspata betyder 'Healing gennem hjertet' og er en unik healingsform, der arbejder med lys og frekvens assisteret af engle. Det kan for eksempel give større klarhed og overblik, hjælpe på sygdom, aktivere dit DNA eller forløse dybe blokeringer, der forhindrer dig i at møde kærligheden eller udfolde din spirituelle evner. I denne særpakke får du 3 sessioner med kombineret clairvoyance og Belvaspata med en varighed af 60-90 min. Tilbudspris 3000 kr. 


Læs evt mere på min hjemmeside om hvordan Belvaspata virker og hvad det kan gøre for dig:   http://www.divinegateways.dk/Belvaspata


Tilbuddet gælder kun ved bestilling idag fredag d. 27. november inden kl. 24.

 
Alt hvad du skal gøre er blot at skrive en email til mig på malue@divinegateways.dk eller sms til 41 40 50 19.  Så kontakter jeg dig snarest og vi aftaler nærmere.

Jeg vil ønske dig en dejlig weekend! Min står på (udsolgt) magisk workshop lørdag og julehygge med børnene søndag. Ih hvor jeg glæder mig :-)

 

Al min kærlighed til dig,
 


Obs. Husk at du altid klikke på linket "Arkiv" nederst til højre i mailen for at se tidligere nyhedsbreve. Måske der er information der du lige kunne bruge i nuet?

Efterårsbekræftelse:

~  Som flydende diamanter der stråler klarhedens lys over mit liv, lader jeg regnen velsigne både mit indre og ydre landskab, så det ægte får kraft til at vokse i kærlighed og glæde
   
 
 

 Læs mere på 
www.divinegateways.dk

eller ring til mig på 41 40 50 19 og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kender du nogen der ville blive glad for at læse dette nyhedsbrev? Send til en ven

Har du fået det videresendt og vil du gerne selv tilmeldes? Ja tak, tilmeld mig


Copyright © 2015 Malue Wittusrose. Alle rettigheder forbeholdes.

             Share the love! 

                     Send Black Friday - jo du skal ogsÃ¥ ha' tilbud fra mig :-) to friends on Facebook                                                           
                  Email Marketing Powered by Mailchimp