Copy
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet fra Det danske Charter for Mangfoldighed på denne mailadresse.
View this email in your browser

Februar 2015


KONFERENCE: MANGFOLDIGHED I PRAKSIS


Onsdag den 25. februar stiller vi skarpt på praktisk mangfoldighedsledelse ved en stor konference for virksomheder i København. Her kan alle typer virksomheder lade sig inspirere til at omsætte forskelle i køn, alder, etnicitet og meget mere til forretningsmæssige fordele.

Konferencen er gratis og afholdes onsdag den 25. februar kl. 8.30-13.00 i Falkoner Centret i København.
Se program og tilmeld dig her
AMBASSADØR SPARKEDE ODENSE MANGFOLDIGHEDSCHARTER I GANGDen 20. januar lancerede Odense Kommune sit lokale mangfoldighedscharter ved et eksklusivt arrangement, hvor blandt andre den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, bidrog. 75 fynske virksomheder havde allerede inden lanceringen tilsluttet sig, og dermed starter Odense Mangfoldighedscharter ud med et solidt fundament. Læs mere om indsatsen i Odense her. 
STØT KAMPAGNEN 'DET ER TALENTET, DER TÆLLER'

Danskhed har mange ansigter, og dygtige danskere er en mangfoldig gruppe. Det er budskabet i en ny kampagne under overskriften ’Det er talentet, der tæller’, som Det danske charter for mangfoldighed har støttet, og hvor blandt andre Rikke Rønholt og Wilson Kipketer deltager. Kampagnen viser 12 danske sportstalenter, som alle har udenlandske rødder, og sætter dermed fokus på, at Danmark styrkes når bidrag udefra bydes velkommen. 
Læs hvordan du kan støtte kampagnen her.
SKRIV UNDER PÅ DET DANSKE CHARTER FOR MANGFOLDIGHED

Mere end 720 virksomheder har skrevet under på Det danske charter for mangfoldighed, Københavns Mangfoldighedscharter eller Odense Mangfoldighedscharter. Vil din virksomhed også bakke op om et arbejdsmarked, der har blik for forskelle og værdsætter alle kompetencer, så skriv under her
Skriv under

info@mangfoldighedscharter.dk

www.mangfoldighedscharter.dk

Det danske charter for Mangfoldighed
Sankt Peders Stræde 28C, 4. sal
1453 København K.
Denmark

Add us to your address book
Hent APP'en MANGFOLDIG HVERDAG!
APP Store  |  Play butik