Copy
Gelukkig nieuwjaar van Juttersgeluk - januari 2017
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste <<Voornaam>>, 

Bij Juttersgeluk hebben we weer een mooie, frisse start gemaakt van het nieuwe jaar. 2016 Is voorbij gevlogen met het ene hoogtepunt na het andere. Het nieuwe jaar ligt voor ons met hopelijk veel geluk dat we met elkaar bijeen jutten.
 
Geluk delen is geluk vermenigvuldigen. Daarom delen we graag ons nieuws. Soms vragen we je hulp om het geluk verder te verspreiden.

De Juttersbus 
Het kan jullie niet ontgaan zijn: in het najaar van 2016 hebben wij een succesvolle crowdfundingcampagne gevoerd op voorjebuurt.nl om genoeg geld voor een Juttersbus bij elkaar te brengen. 
Graag willen wij iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen!

Lees verder >>
ING voert campagne
En daar mogen wij bij Juttersgeluk van profiteren. We hebben minimaal 50 stemmen nodig voor een mooi geldbedrag. Daarvan kunnen wij de bus een hele tijd van voltanken en onderhouden. Wil jij ook op ons stemmen?

Lees verder >>
Stem op Juttersgeluk

Expeditie Juttersgeluk: landelijk in april 2017

De organisatie staat op de rit. Dit jaar werken we samen met zowel de VNGi (Vereniging Nederlandse Gemeenten international) als KIMO Nederland/België, om met de Expeditie landelijk te gaan. Het streven is om in alle 32 Noordzeekustgemeenten met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het strand schoon te maken.

Lees verder >>

Geluk delen is geluk vermenigvuldigen
Denk je dat dit nieuws interessant is voor iemand anders? Stuur dit bericht gerust door. Of deel het via social media. Daar worden wij gelukkig van!
 
Alvast heel veel dank,
ook namens de jutters van Juttersgeluk.

Suzanne Klaassen
 
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2017 Juttersgeluk, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp