Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Knuffeldag

Knuffeldag 

20 Januari: Kom met je kindje naar de knuffeldag in Dreumeland. Fotografe Pauline van Klikklak.nu maakt een foto van je kindje met zijn of haar favoriete knuffel. Er zijn meerdere pakketten mogelijk; knuffelpakket, mamapakket en omapakket. Het knuffelpakket kost €8, daarvoor krijg je na de gezellige ontvangst met drinken en wat lekkers, de fotoshoot van een kwartier en 1 foto toegemaild op hoge resolutie. De prijzen van de andere pakketten staan binnenkort op de site. Onder de knuffels wordt overigens een arrangement in het knuffelhotel weggegeven! Aanmelden voor deze dag is verplicht ...

Knuffelhotel

Hilarisch en zo leuk om samen met je kind volgen als jullie knuffel er is: Knuffels worden hier ontvangen voor een logeerpartijtje of arrangement. Ze maken leuke dingen mee die tweemaal daags in de Knuffelkrant komen, die krijg je dan toegemaild. Mijn dochter Jip heeft Eendje daar al eens op vakantie gestuurd en nu de favoriete knuffel van mijn zoon (Vogelbekdier) er voor een leuke Science week. De Knuffelkrantberichten zijn gebundeld in een boekje een leuk aandenken aan deze belangrijke kindervriendjes. Op de Knuffeldag wordt er 1 arrangement in het Knuffelhotel verloot onder de knuffels!

Ouder en kind yogavakantie

Hebben jij en je kind (vanaf 4 jaar) ook behoefte aan wat tijd met elkaar, samen lachen en ontspannen? Kom dan naar het gezellige ouder-kind weekend dat ik samen met Marcia Korenhof op 8, 9 en 10 juni 2012 organiseer op camping 3 Akers in Noord-Holland. Jullie slapen in een eigen pipowagen of opgepimpte caravan en kunnen meedoen met de workshops ouder-kind yoga, kinderyoga en praktische aromatherapie. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om samen met je kind iets leuks te doen.
Kosten: €495 per ouder-kindpaar, dat is inclusief alle workshops en activiteiten, welkomstdiner, ontbijt en lunch. In sommige wagens is plek voor 2 ouders en 2 kinderen of zelfs 2 ouders en 4 kinderen. Toeslag per extra kind is €150

Mamaworkshop aromatherapie

Leer 'tovermiddeltjes' maken en word supermam: Op 10 maart komt kinderaromatherapeut Marcia Korenhof naar Dreumeland. Ze leert je aromatherapie toepassen voor een gelukkig en gezond kind. Aan bod komen toepassingen die kunnen helpen als je kind slecht slaapt, schoolstress heeft of emotioneel in onbalans is. Ook maak je alvast je eigen ontspannende badolie of een massageolie tegen buikpijn. Natuurlijk krijg je documentatie mee naar huis. We beginnen om 14:00 beginnen en zullen rond 16:30 aflsuiten met een hapje en een drankje. De kosten zijn €39,95.

Nieuw rooster 2012

Het nieuwe rooster staat online: Op de site van Dreumeland staan weer alle cursussen die in januari starten. Let op: er zijn enkele wijzigingen in het rooster! De meeste kindlessen starten in de week 16 januari. De lopende lessen en de zwangerschapsyoga starten wel in de week van 9 januari.

Duik in het Zand
Leuke culturele dag in Leidsche Rijn met gratis workshops: Op 15 januari is het weer zover, de jaarlijkse Duik in het Zand. Lokale aanbieders van cultuur en vermaak presenteren zich met gratis workshops in de Brede School in het Zand. Dreumeland geeft om 14:00 en 15:00 gratis peuterdanslessen. Adres is: pauwoogvlinder 20, Utrecht.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Tip voor veilig kindervuurwerk
Een leuke kindervuurwerktip die ik zelf kreeg: koop zwarte of blauwe vellen papier en teken daar samen met je kind vanuit het midden witte lijnen op. Dat knalt al lekker van het papier, maak nog wat kleiner vuurwerk eromheen in bijvoorbeeld rood en oranje. Ook leuk ter verwerking van alles wat ze vanavond gaan zien natuurlijk! Voor 2012 wens ik jullie heel veel geluk, liefde en vooral PRET!

Speel, ren, dans

... op deze mooie fijne sloffen: Heerlijk voor peuterdans, kinderyoga of lekker thuis. De slofschoen bestaat uit een soepele zachte zool, gemaakt van hoogwaardig anti slip materiaal. De sok bestaat uit  een warme en ventilerende sok (80%katoen). Verkrijgbaar bij Dreumeland in de maten 19-22 (€15), 23-25 (€17) en 26-30 (€19).

Yoga voor 'grote mensen'

Iedere vrijdagochtend yoga: vanaf 13 januari is er iedere vrijdagochtend van 9-10 yoga voor 'grote mensen'. Je kan je opgeven via de site.
Copyright © 2011 Dreumeland