Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Even naar de kapper ...

Welkom bij de nieuwsbrief van Dreumeland. Met de laatste nieuwtjes uit Dreumeland én Leidsche Rijn praten we je weer even bij. Misschien is deze nieuwsbrief ideaal om door te nemen als je bij de kapper bent. Hoef je voorlopig niet of heb je geen tijd? Laten we dan kappertje spelen met de kinderen, en wie weet ook nog andersom. Dat vinden we toch allemaal heerlijk, dat gefriemel aan ons hoofd door een lieve goede kapper?

Massagerecept:

We zijn bij de kapper (zitten). Je haren worden gewassen en in model gebracht.
Eerst gaan we de haren wassen; we maken het nat (tokkelen op het hoofd) en doen de shampoo erin (vingers cirkelen). De shampoo wordt vervolgens goed uitgespoeld (handen strijken over het haar). Dan gaan we het föhnen (blazen) en kammen (met de vingers). Welk model wil je in je haar? Met zogenaamde gel brengen we het in model. Of misschien wilt de klant krullen ... dan zetten we de krullers in het haar (met vingers draaien).

Ik weet trouwens een fijne kapper. Jy Kapsalon in De Meern, daar ga ik zelf altijd heen. Zij was ook bij de Mamaverwendag in november. De kapsalon van Sabrina in Vleuten is overigens ook een aanrader. 
Dansen met Opa en oma in Dreumeland Leidsche Rijn

Dansen met Opa & Oma

Iedere maand kunnen opa's, oma's en ouders op zaterdag komen dansen met hun (klein)kind. We hebben die vraag vaak gekregen en ernaar geluisterd. De eerste mogelijkheid is zelfs aankomende zaterdag! Dansen met Opa&Oma is om 10 uur, dansen met papa of mama is om 11 uur. Wil je meer weten? Mail ons dan!
 

Ook is er dansen met papa of mama op zaterdag! 

Teken(R)ing

Hoe gaaf is dit? Een tekening van je kind om je vinger! Shanna zorgt dat de tekening van je spruit vereeuwigd wordt in zilver. Teksten zijn natuurlijk ook mogelijk! Op de site lees je meer. Je kan haar ook een mail sturen. 

Leuke cd: Verrassing!

Hoera, er zijn -speciaal voor de allerkleinsten onder ons- 14 nieuwe liedjes geboren!

Ze zijn te beluisteren op de hartveroverende cd 'Verrassing'. Een lief kraamcadeautje of gewoon leuk voor jezelf! De cd is te koop in Dreumeland en kost €15.

KinderyogaKunst

Samen met kunstenares Nicolette organiseert Dreumeland een bijzondere workshop voor kinderen van 6 t/m 9 jaar: kinderyogaKunst.

De kinderen volgen eerst een kinderyogales met het thema: sterk als een rots, meegaand als water. Daarna houden we een korte pauze met limbo en wat lekkers en gaan de kinderen aan de slag met kunstenares Nicolette met hetzelfde thema. 

Mooie foto van je kids?

Anne-Marie van Denk in Beeld maakt prachtige foto's; van je zwangere buik, je pasgeboren baby, je gezin of van jou alleen; ze fotografeert bij jou thuis, zodat iedereen zich prettig voelt en ontspannen op de foto staat. Neem eens een kijkje op haar site.

Babymassage voor papa's

Een leuk cadeau voor een kersverse papa: een les babymassage met allemaal andere papa's. In een les van ruim een uur leert hij het buikje en beentjes van je kind te masseren. We sluiten af met een kort badje (Tummy tub).
Papalessen in Dreumeland zijn no-nonsense en lekker praktisch.
19 april, 3 en 24 mei (10:00).
Kosten €25.
Mail ons gerust voor meer informatie.

Verjaardags-feestje in Dreumeland

Wil je jouw dreumes of peuter een swingend feestje geven? 
Vier dan zijn of haar verjaardag in Dreumeland De ervaren docentes zorgen voor een uurtje lekker zwieren en zwaaien. Ook voor kinderen t/m 6 jaar is het mogelijk een dansfeestje te geven. Kosten: €95.


DSC_1771

Zijn in je lijf; massages

Op vrijdag is hij altijd bij het Mamacafé: Gerrit van massagepraktijk 'Zijn in je lijf'.
De mama's kunnen zich geheel kosteloos laten masseren. Gerrit neemt zijn werk serieus en vraagt naar wensen, blessures en zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen. 
Actie: Je eerste massage bij 'Zijn in je lijf' kost €35 ... Meer informatie.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Activiteiten huurders

Dreumeland verhuurt regelmatig de ruimte aan andere ondernemes voor leuke activiteiten. Hierover een overzicht van de planning:

15+22 april

'EHBO bij kleine kinderen'
10 mei
Klikklak fotoshoot
13 mei
Baby&Borstvoeding voorlichting
14 mei
start 'Kracht en Energie'
10+17 juni
'EHBO bij kleine kinderen'

Moe?

Met Floradix Magnesiumelixer vul je je mogelijke magnesiumtekort aan; het is een aangenaam smakend drankje, dat ook zwangeren nachtelijke kuitkrampen helpt voorkomen. Verkrijgbaar in Dreumeland. Nu €9,95

Parfumfeestje 

Ben je op zoek naar een leuk feestje voor je dochter? De droom van ieder meisje: zelf parfum maken! De parfumpakketten van Mooi&Machtig zijn puur en 100% natuurlijk, gebaseerd op aromatherapie, zonder alcohol. Inclusief geurspelletjes, glitters, uitnodigingen, parfumdoosjes, gelukspoppetjes, etc. 

       


aroMAMA-workshop

Ook van Mooi&Machtig is de leuke aromatherapieworkshop voor mama's. In een ochtend leer je hoe je met behulp van aromatherapie gezonde en natuurlijke hulpmiddeltjes kan maken om je kind beter te laten slapen, emotioneel weer in balans te brengen, van hoofd- of buikpijn af te helpen, etc.

De workshops zijn in Breda:
14 juni  10:00-13:00
20 september 10:00-13:00 
kosten: € 39,95 
Copyright © 2014 Dreumeland