Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Nieuwe Dreumelander in aantocht!

We beginnen maar gelijk met vrolijk nieuws: onze vaste dansdocente Tadinda verwacht zo rond de jaarwisseling een kindje. Gefeliciteerd, Tadinda! 
Uiteraard brengt dit ook wat veranderingen mee in Dreumeland. Tadinda gaat pas in december met verlof, maar we kijken vast vooruit:

gezocht: invalkracht
We zijn daarom ook op zoek naar een invalkracht die de danslessen van Tadinda tijdens haar verlof kan overnemen. Mogelijk is er ruimte om al eerder te starten op momenten dat er nog geen les wordt gegeven, maar er wel vraag naar is. Dus ben jij of weet jij iemand die dansles geeft aan kleine kinderen en/of grote kinderen (streetdance en ballet), dan praten we graag een keer met je!

ook gezocht: stagiaire
Ook is er ruimte voor een stagiaire! Dus ken of ben jij iemand die een dansopleiding doet, affiniteit heeft met kleine kinderen en op zoek is naar een leuke en leerzame stage? We maken graag een afspraak!

Ander goed nieuws: na bijna een jaar afwezigheid vanwege een zware rugblessure, zal Maaike in september weer dansles komen geven in Dreumeland. Haar vaste dag wordt de donderdag. We zijn Linda heel dankbaar dat ze al die tijd Maaike vervangen heeft. Linda blijft gezellig de babymassage op dinsdag geven en de administratie doen.

les in de zomer!

Van 22 juli t/m 21 aug is er les voor peuters en dreumesen: we merken dat veel ouders met hun dreumes/peuter nu op vakantie gaan en balen dat Dreumeland in de zomer altijd dicht is. Daar hebben we naar geluisterd; deze zomer is er een zomerrooster! Iedere woensdag en vrijdag: 
dreumesdans 09:30
peuterdans 10:45
Mail ons als je je in wilt schrijven ....

Vaderdagtip voor baby's!

Op zondag 21 juni is het weer vaderdag, daarom bieden wij onze workshop babymassage voor vaders die dag aan: we leren de vaders om de buik en beentjes van hun kleine spruit te masseren en hoe ze in de tummy tub gaan. Het is niet zweverig, er wordt gewoon gelachen en gepraat en de meeste vaders gaan met een bijzondere ervaring weer naar huis. 
kosten: €25
tijd: 11-12 uur
aanmelden

Smeer je in

Met zonnige dagen in het vooruitzicht is insmeren een must, vooral voor onze kleintjes! Bij 'smeer je in' verkopen ze zonnebrand 'zonder onzin'. 
Wil jij het ook eens proberen? Ik heb een aantal samples uit te delen! Vraag erom als je in Dreumeland bent ;-)
Gelijk je eigen fles bestellen kan ook.

Eigen Leidsche Rijn Magazine

Hij komt bijna uit: het 2e nummer van dit nieuwe lokale magazine. Handig; het wordt huis-aan-huis verspreid ... Ik lig al onder de brievenbus!

babymassage proefpersonen:

Voor mijn opleiding tot docent babymassage zijn we nog op zoek naar proefpersonen: 
4/12 juli workshop babymassage (gratis)
18 juni docent in opleiding masseert jouw baby (gratis)
25 juni, 2/9 juli korte cursus (€35 - 3 lessen)
Heb je interesse? Mail ons dan even ...

MaMaMarkt

Ontdek 'a new you' op de foto, nadat je door onze beautystraat bent gegaan (mamassage, mamake-up, haristyling en gelakte nagels) en daarna nog shoppen ook: het kan allemaal op 19 juni bij de MaMaMarkt van Mamacafe Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn Festival

Op 5 juni gaan we 'Op volle touren' naar het Leidsche Rijn Festival: Het jaarlijkse kinderfestival is dit jaar eenmalig in het Amaliapark (Parkwijk) om zo dichtbij de Tour de France te zijn, die ons Leidsche rijn aandoet dit jaar. 
Dreumeland is 'Camping tout petit'; we zullen als een goed foute Franse camping aanwezig zijn met een leuk animatieprogramma. We gaan swingen en plezier maken op de Franse Minidisco-liedjes. Kom je ook? 

Curves

Het is eigenlijk best leuk en fijn ;-): op uitnodiging van Curves ervaar ik zelf hoe het is om hier te sporten. Het leek mij een mooie sportaangelegenheid voor net bevallen mama's, vandaar mijn testmaand hier. Maar ik moet zeggen dat het voor deze mama ook erg goed is om te doen. Ik vind het heerlijk dat het maar 30 minuten is, je word goed begeleid en staat zo weer buiten. Mijn beeld dat het alleen voor dames op leeftijd is, moet ik bijstellen!

Weekend voor ouder en kind

In november (20-22) gaan we weer een leuk weekend organiseren voor ouder en kind: yoga, spelletjes, schoen zetten, coaching en veel meer op het altijd gezellige Erfgoed Bossem. Ga je mee?
Boek je voor 12 juli, dan krijg je een early birdkorting en betaal je slechts €375. Wees er wel snel bij, meer dan de helft van de plekken is al bezet!

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Indonesische thuiskok!

Naast onze Thaise Pon, is er ook een Indonesische thuiskok. Hij heet Pristianto en onder de naam Sate Prist verkoopt hij heerlijke saté! Bekijk hier zijn menu

EHBO bij (kleine) kinderen

Je moet er niet aan denken, maar wat is het fijn als je weet wat je moet doen: 
EHBO bij (kleine kinderen). Op 12 juli is er weer een lange zaterdag waarin je leert hoe te handelen bij ongelukken.
kosten: €150 (inclusief certificaat)
tijd: 09-17 uur
aanmelden

Beauty party

Fun4Feet organiseert op 29 sept een beautyavond in Dreumeland. Deze leuke avond kan je bij Fun4Feet boeken, alleen of met vriendinnen. Fun4Feet gebruikt 100% natuurlijke huidverzorgings-producten van Botanical Beauty. Wil je tips van een visagiste en een gezellige avond?
Boek dan deze workshop voor €12,50 p.p.
Aanmelden kan via een mail naar fun4feet@ziggo.nl 

Mama's tovertas

Een mooie tas, essentiele oliën en een boekje van de hand van Marcia Korenhof met tips om je kind met aromatherapie te helpen. Zo kunnen alle mama's toveren. Wil je deze tas ook hebben? Aanbiedingsprijs is €99,95. Stuur een mail als je interesse hebt!

Met je peuter logeren bij de boer

Op 19 november gaan we met een groep peuters en hun mama (of papa) logeren bij boer Dennis: we doen ouder en kindyoga, massage, spelletjes en maken veel plezier. Je slaapt met je kind op een boerderijkamer of sterrenkubus en hebben vrijdag 20 november nog een dag vol leuke activiteiten.
Ga je mee? Als je voor 12 juli boekt, betaal je 185 ipv €195.
Copyright © 2015 Dreumeland