Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

De zomer voorbij ...

Wat een heerlijke zomer was het. Ik heb met mijn gezin mogen genieten in Nederland op een leuke camping met onze gepimpte caravan. Helemaal uitgerust en met frisse plannen start ik rustig het nieuwe seizoen op. Hoe was jullie vakantie? Hebben jullie ook genoten? Op Facebook heb ik van velen van jullie heerlijke vakantiekiekjes voorbij zien komen.

Op dit moment is er een zomerrooster gaande in Dreumeland voor de allerkleinsten, de dagelijkse lessen starten volgende week alweer. Aanmelden is al mogelijk!
In deze nieuwsbrief even veel aandacht voor de nieuwtjes uit Dreumeland en wat minder voor andere leuke dingen in de omgeving, dat komt de volgende nieuwsbrief weer!

We vinden het trouwens leuk als je ons liked op Facebook ;-)

baby's, dreumesjes, peuters

Komende weken starten de lessen voor de allerkleinsten weer: iedere dag is er weer een dansles voor de dreumesjes (mét ouders) en de peuters gepland.
Op dinsdag is er babymassage, deze is al gestart. Heb je interesse, dan kan je nog instromen.
Op de maandag en dinsdagmiddag (14 uur) is er ook ballet voor peuters evenals op de donderdag om 10:45 uur.

Tadinda is zwanger

De meesten van jullie wisten dat al wel ;-) inmiddels is het ook al goed te zien: gelukkig is ze er nog tot de kerstvakantie! We hebben haar verlof bijna ingevuld. Linda komt weer gezellig dansles geven en we hebben Sandy ontmoet, een nieuwe leuke dansjuf.
We zijn nog op zoek naar een invalkracht voor de kidsballet en kidsdancelessen ... dus als je iemand weet, horen we dat graag!

Babymassage

Op 11 augustus start er weer een cursus babymassage: 
In 4 lessen leer je je kindje lekker masseren, dat is fijn bij krampjes, maar ook bij andere ongemakken of onrust. 
Je kindje slaapt meestal heel die en lang na de massage.
Heb je interesse? Meld je dan aan. (instromen kan!)

Zangles

Audrey huurt iedere vrijdag de ruimte van Dreumeland en geeft dan zangles. Iets voor jou? Mail haar dan even om te informeren.

Kidsdance en Kidsballet

De danslessen voor schoolgaande kinderen zijn op ma-di-vr: dit is dus gewijzigd ten op zichte van vorig seizoen! De groepen zijn klein, waardoor er veel aandacht aan de kinderen gegeven kan worden. De kinderen voelen zich er veilig en gezien.
Bij Kidsballet leren kinderen op een speelse en verhalende manier de pasjes en hoe zich te bewegen op muziek. 
De basis van Kidsdance is streetdance, leer lekker swingen en bewegen op moderne popmuziek. 

Yoga van scholier tot middelbare school

Iedere woensdag is er weer kinderyoga. Er is een groep voor kleuters, een voor de middenbouw en een voor de bovenbouw en zelfs een yogagroep voor tieners (groep 8 en middelbare school).

Maaike is weer terug!

Na een pittig jaar, waarin Maaike heeft gerevalideerd van haar rugblessure, komt ze weer terug naar Dreumeland! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. 
Iedere donderdag geeft zij de dreumes- en peuterdanslessen.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Ook leuk in Dreumeland:

Regelmatig wordt de ruimte in Dreumeland verhuurt, je kan er terecht voor: 
EHBO (4 sept weer)
Yoga voor volwassenen (woensdagavond)
Zangles (iedere vrijdag namiddag)

Peuternachtje; yoga en spelen bij de boer 

Op 19 november gaan we met een groep peuters en hun mama (of papa) logeren bij boer Dennis: we doen ouder en kindyoga, massage, spelletjes en maken veel plezier. Je slaapt met je kind op een boerderijkamer (of luxe suite met een vriendin en haar peuter) en hebben vrijdag 20 november nog een dag vol leuke activiteiten.
De locatie is een deels nog in werking zijnde boerderij, dus je kan koeien aaien en tractors zien! Misschien mag je er wel op zitten ....

Quality time met je kind!

Van 20-22 november organiseren we weer een leuk weekend voor ouder en kind; yoga, spelletjes, schoen zetten, coaching en nog veel meer op het altijd gezellige Erfgoed Bossem. Ga je mee?

Yoga voor volwassenen

Iedere woensdag huurt Lilian de ruimte in Dreumeland voor yoga:
Ze geeft Hatha yoga, dat is een rustige yogavorm. Yoga heeft verschillende positieve effecten, die door het regelmatig beoefenen merkbaar kunnen zijn:
- betere concentratie
- verbeterde slaap
- gelukkigere stemming
- een rustigere en stillere geest
- een betere lichaamshouding ...

De lessen zijn iedere woensdag om 19:15 en om 20:45.
Aanmelden of informeren kan hier.
Copyright © 2015 Dreumeland