Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Dreumeland 5 jaar: korting op babymassage en danslint cadeau

... in de maanden november en december ontvang je maar liefst 10% korting op de babymassage, bij de danslessen ontvangt ieder kind een danslint (zolang de voorraad strekt). Want dat mijn bedrijf in Leidsche Rijn 5 jaar bestaat heb ik te danken aan jullie; de klanten van Dreumeland. En dat mag ook beloond worden!

Ook wil ik jullie vast aankondigen dat ik, ook ter ere van het 5-jarig jubileum, een leuk initiatief heb ontwikkeld voor de trouwe klanten. Er is een heus paspoort ontworpen, waarin je een stempel krijgt voor iedere cursus die je in Dreumeland doet. Er is plek voor 9 stempels, een volle kaart wordt natuurlijk beloond. 
Uiteraard mag je met terugwerkende kracht een stempel 'opeisen' ... dus Mandy, Heleen, Carmen, Sabrina, Corinne, Suzanne, Janneke, Willemien, Jenny, Jetteke, Joyce, Linda en alle andere trouwe klanten; blader je oude agenda's erop na en haal je paspoort op! 

Nieuw: Babypret

Vanaf 8 november starten deze nieuwe lessen: iedere week is er babypret. Een les waarin je een mix van de disciplines van Dreumeland terugvind: baby-yoga, babymassage, spelletjes, liedjes, bewegen en ontspannen.

Ook zal er aandacht zijn voor de sensomotoriek. We doen spelletjes en oefeningen die inspelen op de ontwikkeling van je kindje. De lessen worden gegeven op kinderdagverblijf Villa Pastelia op de componistenlaan 8 (terwijde).
baby's 3-7 mmd: 09:30
baby's 8-13 mnd: 10:45

Klik hier voor meer informatie.
Of meld je gelijk aan via de mail.

Aanmelden peuterdans

Eind november starten er weer nieuwe groepen peuterdans: de aanmeldingen voor de peuterdanslessen (iedere dag om 10:45) stromen alweer binnen. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan tijdig aan. Als je peuter op dit moment in een groep danst, is een plekje in de vervolggroep niet gegarandeerd. Mail ons gerust als je je kindje wilt aanmelden.
Of gebruik een aanmeldingsformulier op de site. De exacte data en tijden vind je in het rooster.

Ouder en kindyogaweekend

Met hemelvaart organiseer ik weer een ouder en kindyogaweekend: Hou het vast vrij in je agenda als je interesse hebt. Of mail ons voor meer informatie.

Dansfeestje!

Wil je jouw jarige dreumes of peuter een swingend feestje bezorgen? Vier dan met neefjes, nichtjes, vriendinnetjes en vriendjes de verjaardag in Dreumeland! De ervaren docentes zorgen voor een gezellig uurtje swingen, zwieren en zwaaien. 
Meer informatie.

Workshop kindermassage

Even tot rust komen tussen Sint en Kerst (8 december): in 1,5 uur leer je een aantal massagespelletjes en -technieken om je kind te masseren. Je leert een speelse voetmassage, een verwennerij voor je kind voor het slapen gaan of om ze even tot rust te krijgen.
En met de kortere aanraakspelletjes en -technieken kan je bepaalde pijntjes en klachten verhelpen of een lekker samenmomentje creëren. We masseren alleen voeten, hoofd en armen op de huid. De rest over de kleding, dus makkelijk thuis toe te passen.

10:00-11:30 3 t/m 6 jaar
12:00-13:30 7+
kosten €25
Aanmelden kan hier.

Magnesium bij vermoeidheid en kramp

Het weer is er weer naar: vermoeidheid, stress, sip ... met Floradix Magnesium elixer vul je je magnesium-tekort aan en schijn je minder vermoeid te zijn.
Ben je zwanger? Dan mag je dit ook gebruiken. Dit middel schijnt zelfs ook kramp te verminderen!

Verkrijgbaar in Dreumeland €10,95

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Jurkjes!

Mijn favoriete jurkjesmerk: Tante Betsy. Ieder seizoen weer nieuwe ontwerpen, dus weinig kans dat je je eigen jurkje langs ziet lopen.
Daarom durf ik deze tip ook wel met jullie te delen ;-) Tante Betsy is ook sponsor van het Mamacafé Leidsche Rijn.
De prachtige rood-met-witte-stippen jurkjes komen van deze leuke site!

Weerbaarheid

Rots en watertraining: een sociale competentietraining die je kind in groepsverband kan volgen in Leidsche Rijn.

De training is zeer geschikt voor kinderen die wat weerbaarder moeten worden als ook voor kinderen die (te) snel tot actie overgaan. Ervaren leerkracht en kindertherapeut Erwin de de Grijs geeft deze lessen in zijn  praktijkruimte in Vleuterweide.

Zangles

'Bij Buurvrouw Jansen' heet de zangpraktijk van Audrey Jansen: sinds een half jaar mag ik les bij haar volgen. Wat een feestje, iedere keer weer!

Bij de optredens als danself in de Bosspeeltuin schaamde ik me voor mijn valse noten. Niet dat ik me nu ga aanmelden voor The Voice ;-) maar ik weet beter wat ik wel en niet kan.

Audrey geeft me tips, steun, vertrouwen en ontzettend veel plezier in het zingen. Ze geeft ook les in De Meern aan iedereen vanaf 8 jaar. Bekijk haar site voor meer info.

Bijna-mama behandeling

Bij schoonheidssalon 2-steps kan je terecht voor een behandeling, speciaal voor de zwangere vrouw; je kan kiezen uit 1, 2 of 3-uursbehandelingen. Kijk op de site voor meer informatie en een leuke kortingsactie, speciaal voor bijna-mama's.
Copyright © 2013 Dreumeland