Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Welkom bij de nieuwsbrief van Dreumeland.
Met de laatste nieuwtjes uit Dreumeland én Leidsche Rijn.

De kop is er af ...

Ook zo'n leuk spreekwoord, waar je maar niet al te lang over de letterlijke betekenis moet nadenken. Laatst was ik in gesprek met de kapper ... onderbreekt mijn dochter ons met de vraag "Waarom werd Stennis geschopt?".

Een leuk bruggetje naar de start van ons nieuwe seizoen in Dreumeland: de kop is eraf! Alle lessen zijn gestart, iedereen is weer gewend. Het is tijd voor die leuke gezellige winterperiode. 
Daarom hebben we ook weer wat leuke weekendworkshops gepland; babymassage met papa's (12 okt), een workshop peuterballet en een workshop peuterdans met Papa/mama of Opa/Oma (1 nov). 
Een minder leuke workshop, maar wel handig en fijn: de cursus EHBO bij kinderen (18 okt). Eind november gaan we ook weer een weekend weg met ouders en hun kind; lekker 1 op 1 aandacht, gezelligheid en yoga (nog 2 plekjes beschikbaar ...). 

We denken nog na over een leuke activiteit rond sinterklaas. Heb je een leuk idee? Laat het ons vooral weten!

Paspoort Dreumeland

Bij ieder land hoort een paspoort, ook in Dreumeland. Iedere inwoner van Dreumeland krijgt een paspoort en na iedere cursus komt er een stempel in. Een volle stempelkaart, geeft recht op korting of een cadeautje! Meer informatie vind je hier.

Vergeten!

Regelmatig laten mensen jasjes, bodywarmers, sjaals, knuffels en zelfs tassen achter in Dreumeland. Als we weten van wie het is, zullen we je zeker op de hoogte brengen.  Mis je iets? check dan even met ons ... 

 

Mindful moeders: daar heeft je hele gezin profijt van!
"Door de training pieker ik minder, ben ik veel geduldiger. Ik geniet meer van mijn kinderen en het is gezelliger thuis!
Wil jij dit ook?
Renske Tjoelker van Mamas-coach leerde dit al aan ruim 200 mama's in haar training Mindfulness voor moeders. Er is een proefles op 28 oktober. Kom je ook? Meer info en aanmelden, of kijk op www.mamas-coach.nl.

Geboortekaartje, visitekaartje, reclamekaartje?

Mariska Hoffland maakt het allemaal: Onder haar eigen naam maakt Mariska voor menig zelfstandig ondernemer de uitingen. Voor Dreumeland heeft ze het paspoort gemaakt, mijn felicitatiekaartjes, flyers, posters en nog veel meer.
Maar ook maakt ze geboortekaartjes. Heb je interesse, kijk dan eens op haar site.

Workshops in het weekend:
Binnenkort zijn er weer diverse leuke workshops in het weekend.
Een overzicht:

Kinderyogakunst

Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! 
Na een leuke kinderyogales over kracht en flexibiliteit (letterlijk en figuurlijk) houden we pauze. We drinken en eten een kleine versnapering. Daarna gaan de kinderen naar de buurvrouw van Dreumeland: kunstenares Nicolette. Waar ze een kunstwerk maken om zo hun gevoelens en gedachten van de yoga zichtbaar te uiten ;-) 

Datum: 21 oktober
Voor de 2 workshops (inclusief materiaal, drinken en versnapering) vragen we €25. 

KidsDance / ballet
4-6 & 7-9 jaar

Ook weer op veler verzoek: dansles voor de 'grotere' kids. Op dinsdag en donderdag is er dansles voor kinderen in de leeftijdsgroepen 4-6 en 7-9 jaar ... 

In de lessen KidsDance wordt aandacht besteed aan verschillende dansvormen: street- en showdance, klassieke en moderne dans.

Bij ballet leren kinderen de 1e balletpasjes, de juiste ballethouding, het klassiek bewegen op muziek en dat allemaal op de bekende speelse manier van Dreumeland. De groep is nooit groter dan 10 kinderen, dus er is aandacht voor iedereen.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Wandelwagen -/- 50%

Een klant van Dreumeland werkt bij een wandelwagenfabrikant en mag een aantal wandelwagens met 50% korting verkopen. Heb je daar interesse in, stuur mij dan een mailtje ... dan breng ik je met haar in contact. 

Taxi!

Martijn van Dam van Mobility Business heeft een taxibedrijf met services van en naar Schiphol. Nu moet hij mij nog wegbrengen, maar de service vooraf is al zo fijn. Binnenkort wordt ik veilig midden in de nacht naar Schiphol gebracht door Martijn. Ik denk alleen dat zijn auto er anders uitziet dan mijn favoriete taxi ;-)

Laatste loomsetjes

Afgeprijsd van €4 naar €2,50.
We willen weer plek maken voor nieuwe leuke spulletjes, dus doen we een aantal artikelen met grote korting weg.
Zoals de loomsetjes: waren €4, zijn nu €2,50 (het setje bevat 200 elastiekjes en een handig loomklosje). 

Gescheiden ouders

Op 3-11 start de training 'Mijn ouders zijn gescheiden!' Bij Happy Kids. Deze training is bedoeld voor kinderen die een echtscheiding hebben meegemaakt en nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij de verwerking. 

Op 6-11 start de Sociale Vaardigheidstraining, voor kinderen die problemen hebben in de omgang met andere kinderen. Zie voor meer informatie de site van HappyKids (uit Vleuten).

Ieder intakegesprek nav deze nieuwsbrief  is gratis!
Dus vermeld dat als je contact opneemt ...

 
Copyright © 2014 Dreumeland