Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Op naar de herfst ...

Helaas is de Indian Summer voorbij, maar wat was dit heerlijk! In oktober nog lekker buiten kunnen zijn voor een wandeling of een terrasje, dat vind ik echt feest. Inmiddels vallen de blaadjes van de bomen en ook in Dreumeland breekt er een tijd van verandering aan (best een leuk bruggetje toch?): Tadinda gaat met verlof en Ottelien en Sandy komen ons team versterken. We zijn nog in gesprek met een 3e persoon, maar mogelijk vangen we deze uren met het huidige team op. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen ...

Eind van deze week gaan we met alle dames op pad en zullen we alle 'overnames' van de verschillende lessen goed bespreken, zodat jullie kinderen daar geen 'last' van zullen hebben! Onze nieuwe collega's zullen zeker een paar keer in de lessen komen kijken om zich voor te stellen.
 
Zit je trouwens ook op Facebook?
Leuk als je ons liked ;-)

babymassage Daddy's only!

Op 1 november om 10 uur is er een babymassage daddy's-only les: papa's leren hoe ze hun baby moeten masseren, tillen en in badje doen ... Kosten zijn €25.
Meld papa nu aan ;-)

Ballerina's

Een paar keer per week zijn er nog steeds balletlessen voor peuters en kleuters: we doen dat op de Dreumeland-manier, dus met veel speelse elementen in een veilige omgeving. De beginpasjes van ballet worden spelenderwijs aangeleerd. Om de jonge ballerina's alert en actief te houden, gebruiken we ook andere dansmuziek om even lekker te swingen. Uiteraard heeft deze les een rustig 'balleterig' karakter.

Eerste hulp bij kleine kinderen

Er staan weer EHBO-cursussen gepland: op 22 november is er een lange cursusdag. En op 10 januari is er weer zo'n eendaagse. Op 5 januari start er weer een cursus die 3 avonden beslaat. Net voor het ter perse gaan van deze nieuwsbrief hoorde ik dat docent Frank een tijdelijke actieprijs van €115 aanhoudt! De cursus wordt door de meeste verzekeraars, zeker bij een aanvullende verzekering, vergoed!

Yoga met je peuter

Samen met je peuter spelen, lachen en ontspannen. Dat zijn de elementen van de peuteryogalessen die Sandy in Dreumeland gaat geven vanaf 6 november. Het is een serie van 10 lessen, de kosten zijn €95 per 10 lessen. Aanmelden kan via deze link.

Blos; leuke wenskaarten

Op de markt Ratjetoe kwam ik Wilma weer eens tegen. Wat een mooie kaarten maakt zij toch! Je kan haar kaarten online kopen, maar ook bijvoorbeeld bij Boulevard (De Meern). 

Nieuwe series lessen

De meeste cursussen duren 10 lessen, welke nu bijna ten einde lopen. Heb je interesse om je aan te melden en wil je verzekert zijn van een plekje in de winterperiode, dan zien we je aanmelding graag tegemoet! Het rooster vind je hier.

Feestje?

Vier je verjaardag in Dreumeland met een dansfeestje! We geven dan een uur les en dansen op de liedjes die jij wilt! We eindigen met limo en een snoepje en de jarige krijgt een cadeautje.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Ook leuk in Dreumeland:

Regelmatig wordt de ruimte in Dreumeland verhuurt, je kan er terecht voor: 
EHBO (22 november)
Yoga voor volwassenen (woensdagavond)
Zangles (iedere vrijdag namiddag)

Nieuwe collega's! 

Al bijna gaat Tadinda op 'babyvakantie', we zijn dan ook hard op zoek geweest naar invaldocenten. En dat is gelukt! Vanaf november komt Sandy ons team versterken met peuter- en kleuteryogalessen (iedere vrijdag!). Ook zal zij de woensdag- en vrijdaglessen van Tadinda in december overnemen.

Ottelien gaat ons helpen met de peuter- en kleuterballetlessen. Mogelijk komt ze nog een paar lessen meer ondersteunen .... We zijn blij met hun komst in Dreumeland!

Natuurlijk laten Ottelien en Sandy zich nog even zien in de lessen voordat Tadinda weggaat, om de overgang voor de allerkleinsten zo geleidelijk aan te laten gaan.

Het laatste plekje ... 

Er is nog 1 plekje vrij bij het leuke (yoga- en meer) weekend voor ouder en kind (20-22 november); yoga, spelletjes, schoen zetten, coaching en nog veel meer op het altijd gezellige Erfgoed Bossem. Ga je mee? De kinderen zijn tussen de 6 en 12 jaar.

Kan je niet? Wees dan niet getreurd, we gaan in maart weer! En als je boekt voor eind van het jaar, krijg je zelfs een leuke 'early-bird' korting!

Zwangerschapsyoga

Bij de cursus die 16 november start, zijn nog enkele plekjes vrij! het is een informatieve, ontspannende en gezellige cursus (niet zweverig). Er is aandacht voor de ademhalingstechnieken, maar ook voor andere belangrijke zaken (persen, ontspannen, partners).
Meld je hier aan.
Copyright © 2015 Dreumeland