Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Leuke dingen te doen!

Daar is mijn nieuwsbrief alweer. Sneller dan jullie van mij gewend zijn, maar er waren nog zoveel leuke tips en nieuwtjes die ik jullie wil meegeven voor de komende weken. Zo start aankomende maandag een nieuwe cursus peuterspel, waarin yoga/dans/spelen wordt gecombineerd in een leuke active les. Maar ook wil ik jullie vertellen over het gezellige weekend voor ouder en kind dat ik samen met Marcia Korenhof in april organiseer. Voor ouders en hun kinderen is er ook weer een leuke ouder-kindyogaworkshop gepland. En dan tot slot heb ik nog wat cadeautips voor de Sint! Lees gauw verder.
Feestelijke groeten,
Karin Beumer

Ouder en kindyoga workshop
(za 15 dec)

Tussen alle drukke dagen even iets leuks en ontspannends doen met je kind: de ouder en kindyogaworkshops zijn er weer! Samen met je kind doe je yogaoefeningen, we zullen wat massage- en kriebelspelletjes doen maar ook zullen jullie samen ontspannen. Kortom een workshop vol pret, ontspanning en verbinding. Geef je gauw op via het aanmeldingsformulier (€15 per ouder-kindpaar).
10:00 ouder en peuter
11:30 ouder en kleuter
13:00 ouder en kind (7+)

Verlanglijstje

Alstublieft lieve Sinterklaas, bij deze wat cadeautips (alles te koop bij Dreumeland, U kunt daar ook pinnen!): 
danslint €5
Hét enige echte danslint dat ook tijdens de danslessen worden gebruikt!

Spaanse jurk €22,50

Een heuse Spaanse Flamenco jurk! (mt 4 en mt 6 jaar)

CD Jeroen Schipper €15
Jeroen Schipper trad laatst op in de Bosspeeltuin en heeft superleuke liedjes als 'De Drakendans', 'Slingeraapje'.

CD Kidz DJ €10
CD's met hits van ouders, maar dan met NL teksten. Naast de dsic en 80-versie, zijn er ook Sint en Kerstvarianten. Lekker swingend! 


voor mama's in Leidsche Rijn

2 = NEE!

Waarschijnlijk weet je gelijk wat ik bedoel; de peuterpuberteit! Op woensdag 30 november komt Vanesse van der Schaar (opvoedcoach) in het Mamacafe vertellen over omgaan met de peuterpuberteit. Na een korte inleiding zal ze met de mama's in gesprek gaan en veel tips uitdelen.
Wanneer? 30 nov
Waar? Anafora
Tijd? 10-12 uur

Het mamacafe is overigens iedere woensdag! Gezellig kletsen met andere moeders van kinderen van 0-12 jaar. En neem je kids vooral mee als ze nog niet naar school zijn ...

Kerstbrunch met kids

In Anafora kan je van 23 t/m/ 26 december iedere middag terecht voor een kerstbrunch: van 10:00-14:00 staat het personeel van Anafora voor je klaar om jou en je familie een gezellige brunch te bezorgen. Je kinderen kunnen zich vermaken in de Bosspeeltuin of in de nieuwe loungekamer speciaal voor kinderen. Meer informatie.

Boek
+2 paspoortjes +receptenschrift €19,95

De kinderen van Marjolein de Vlaam waren geen makkelijke eters. Ze wilden het liefst elke dag hetzelfde en bij voorkeur bekende gerechten. Tot Marjolein op het idee kwam om verhaaltjes bij gerechten te gaan vertellen. Leuk weetjes over Italië als ze risotto had gekookt. Korte verhaaltjes over Spanje als ze gazpacho ("Mama, deze soep is koud!") had gemaakt. Boeiende informatie over Indonesië bij nasi goreng. 

Na enige aarzeling vonden de kinderen het prachtig en ze aten ook nog eens een keer alles op wat ze voorgeschoteld kregen. Het werkte. Voor Marjolein was dat het startsein om dit boek te gaan maken. Een boek met los receptenschrift, paspoortjes en landenstickers.

Het boek is verkrijgbaar in Dreumeland.
Eet smakelijk!

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Weekendje weg met je kind

We hebben er weer een gepland: een heerlijk weekend met je kind. We gaan yoga doen, een sterrenwacht bezoeken, knutselen, spelen, voorlezen, leren over aromatherpie en nog veeeeeel meer. Het coole is dat je in een sterrenkubus slaapt. Een kubus op 9m2, waarin alles aanwezig om lekker te logeren; een 'hoog' bed (met zich op sterrenhemel), een klein kookgedeelte, bank, toilet, douche. Er is zelfs een telescoop en informatie over de sterrenhemel in iedere sterrenkubus aanwezig! Kortom, de ideale setting om eens lekker met je kind te chillen, verbinden en pret te maken. Misschien leuk voor onder de kerstboom!? We maken graag een leuke kadobon voor je!

Nieuwe site nodig?

Carina Scheiberlich heeft onlangs die van Dreumeland gemaakt: maar ze maakt er voor jou ook graag een! Je kunt meer over haar lezen of contact opnemen met haar via haar site.

Danself in de Bosspeeltuin

Wat was het weer leuk om te doen: op 11 november mocht ik weer als danself met het bosvolk in de Bosspeeltuin dansen. Natuurlijk was de mooie muzikale muze, alias Helga huisjes van Goed Gestemd er weer. Zanger Jeroen Schipper was er ook. Wat een leuke liedjes zingt hij! Ik ben per direct fan geworden en gebruik veel van zijn liedjes in de danslessen. Wil je de cd kopen? Dat kan. Hij is verkrijgbaar in Dreumeland en kost €15.

lekker spelen: peuterspel start 26 november

Voor de peuters is er nu ook peuterspel: in 4 lessen gaan we ontdekken, spelen, dansen en rennen. Iedere les heeft z'n eigen thema. Iedere maandag om 11:15 uur, kosten voor ouder en kind zijn €40.
De eerste les is aanstaande maandag al! schrijf je gauw hier in.
Copyright © 2012 Dreumeland