Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Dreumeland 5 jaar!


Vijf jaar geleden kwam ik met mijn gezin naar Leidsche Rijn en maakte ik gelijk de grote stap om voor mijzelf te beginnen.

Ruim 6 jaar geleden gaf ik al babymassage en peuteryoga naast mijn vaste baan. Ik deed dat soms in onze woonkamer en soms huurde ik een ruimte. Zo heb ik lange tijd iedere zaterdag de wachtkamer van een verloskundigenpraktijk in Oog in Al omgetoverd tot mijn plekje.

Eenmaal in Leidsche Rijn kon ik terecht in het gezondheidscentrum in Vleuterweide. Ik vond het spannend, maar zo leuk om mijn eigen vaste plek te hebben. Ik had een kleine praktijkruimte, die prima was voor de babymassage en de peuteryoga. Voor de danslessen mocht ik gebruik maken van de koffiekamer. Dus na de koffiepauze van dokters en hun assistentes, schoof ik tafels en stoelen aan de kant en kon het swingen beginnen!

Op aanraden ben ik gaan kijken bij de panden op de parkzichtlaan. Het waren bedrijfswoningen had ik gehoord. Huis had ik al, maar de ruimte wilde ik dan wel huren. Samen met mijn lief ging ik kijken en we waren gelijk verkocht ... kort daarna het hele huis ook overigens ;-)

Nu vul ik al ruim 3 jaar mijn echte eigen Dreumeland met steeds meer uren met doen wat ik het allerleukste vind: lesgeven aan ouders en/of hun kinderen met altijd de thema;s ontspannen, verbinden en pret in mijn achterhoofd. Ik hoop het nog lang te kunnen doen en jullie nog vaak in Dreumeland te zien.
In september zullen er leuke acties zijn om het 5-jarig bestaan te vieren!

Ik wens jullie een fijne zomer en zie jullie graag weer vanaf september.

lieve groet,
Karin Beumer
Heerlijke wijnen in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Wijn

Via de site van Leidsche Rijn wijn zijn heerlijke wijnen te bestellen: Eric Eimers heeft met zorg de lekkerste wijnen geselecteerd. In Leidsche Rijn is de bezorging gratis. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de wijnen echt lekker en betaalbaar zijn en de service is gewoon goed. Leidsche Rijn Wijn heeft speciaal voor Dreumeland een aanbieding: voeg de kortingscode 'Dreumeland' in en krijg 5% korting, ook op al afgeprijsde wijnen!

Extra lessen: dreumes, peuter en kleuter!

Wil je nog even lekker komen swingen met je kind? Dat kan! Op woensdag 3 juli start er nog een serie van 3 danslessen voor de dreumesen en een voor de peuters. De kleuters kunnen nog 2 keer komen dansen op de vrijdagmiddag!
De lessen worden gegeven door Tadinda
De kosten zijn €10 per les. Aanmelden.

Mamaketting

Aanbieding uit het winkeltje: Oosterse Mamaketting van Dushi nu van €19,95 voor €15! Leuk als cadeau voor een zwangere of net bevallen mama.
Als je m om hebt, kan je baby/dreumes er mee spelen en het staat nog leuk ook! Ook handig voor aan het hengsel van de Maxi cosi.

Midzomerfeest in de Bosspeeltuin

Vanwege de regen is het verzet, maar zondag 7 juli is het zover! Het Midzomerfeest wordt weer superleuk; de danself komt dansen, je kan zandkleurplaten maken, luisteren naar een prachtig verhaal over de elfenwereld en we maken natuurlijk weer veel plezier. Er is nog veel meer te doen, kijk hiervoor op de site.
De danself doet natuurlijk ook weer de bosdans met de kinderen. Oefen 'm vast thuis!

Mamacafé verwendag

Noteer vast in je agenda 1 november 10-12 uur Mamaverwendag: op deze vrijdag gaan we de mama's in Leidsche Rijn verwennen. Je kan terecht voor haarstyling, voetmassageopvoedspreekuur, vitaliteitscheck ... en nog heel veel meer. Als je kids niet op school zitten, mag je ze bij KinderGarden brengen. En alles is GRATIS! Belangrijk detail: je moet je wel aanmelden, anders weten we niet op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Vanaf september is het Mamacafé overigens altijd op vrijdag, op de 1e en 3e vrijdag van de maand.... 

Fijne Fotograaf

Anne-Marie van Denk in Beeld heeft deze flyer voor mij gemaakt: ze maakt in alle rust prachtige foto's met een mooie pure uitstraling.
Voor een fotoshoot van je kinderen, komt ze ook graag bij je thuis. Ze zijn dan in hun eigen omgeving en helemaal op hun gemak.

Een fotoshoot bij je thuis kan al vanaf €35! Mail voor meer informatie.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Zomervoeten?

Bij Mirella van Fun4Feet kan je terecht voor een heerlijke voetbehandeling: ze geeft voetmassages, doet pedicurebehandelingen en veel meer.
Speciaal voor de klanten van Dreumeland is er een actie: €5 korting op je eerste behandeling! 

10% korting op Hamamdoeken

Nog zoiets leuks uit Leidsche Rijn, Hamamique: een nieuwe webshop met mooie betaalbare hamamdoeken.
Per toeval kwam ik op deze site. Ik was op zoek naar hamamdoeken voor op vakantie; ze nemen veel vocht op en wegen veel minder dan een badlaken. Mijn favoriet: de Palazzio. Deze doeken zijn groot en dun; veel plek op het strand én in mijn koffer!

Als je bij je bestelling aangeeft dat je een klant van Dreumeland bent, krijg je maar liefst 10% korting!

Buitenweek

De Buitenweek, een 3-daagse buiten in de natuur voor kinderen uit Leidsche Rijn, is weer op 26,27, 28 augustus.
De inschrijving is begonnen. Je kan je kind (6+) hier 1, 2 of 3 dagen brengen.
De gehele dag is verzorgd en bomvol activiteiten, leermomenten en gezelligheid!
De activiteiten zijn zoveel mogelijk buiten en hebben vaak met natuur te maken.

Massagetip

Waar blijft die zomer nou? Ik krijg er zin van in hutspot! Op veler verzoek weer een massagerecept. Een winterse dit keer!

Ga tegenover je kind zitten en pak de hand vast:

- We gaan eerst worteltjes rooien (pak de vingers 1 voor 1 en draai er rondjes aan en trek er vervolgens zachtjes aan)

- Dan de aardappels klaarmaken(cirkel rondjes in de handpalm met je vinger)

- En tot slot de uien (draai spiraaltjes in de handpalm)

- Doe alles in een pan en giet er water op (strijk met je handen over de arm van schouder tot hand)

- Even koken (pak de hand en slinger die rond of heen en weer ... rustig!)

- Dan afgieten (strak de armen en duw de pols zacht naar achteren, draai de hand om en doe hetzelfde de andere kant op) 
Copyright © 2013 Dreumeland