Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Welkom bij de nieuwsbrief van Dreumeland.
Met de laatste nieuwtjes uit Dreumeland én Leidsche Rijn.

We zijn er weer!

De schoolvakantie is voorbij, Dreumeland is weer open! Wij hebben de schoolvakantie gebruikt om uit te rusten, maar ook om nieuwe cursussen uit te werken (peuterballet, yoga voor de brugklas, kidsdance). 

Deze week starten de meeste lessen weer. Sommigen zijn al vol, met name de peuterlessen gaan hard.
Volgende week starten ook alle lessen voor de schoolgaande kinderen weer. Nieuw zijn de danslessen op de dinsdag- en donderdagmiddag.

Niet alleen staan Maaike, Tadinda en ikzelf voor jullie klaar in Dreumeland ... sinds kort is Linda ook onderdeel van ons team! zij verzorgt de lessen babymassage én ze zal op dinsdag het kantoor 'beheren'.   
 

Ballet voor peuters en kleuters

Op veler verzoek geven we dit seizoen ook ballet voor peuters. De balletlessen in Dreumeland zijn een leuke mix van dans en ballet. De kinderen leren te luisteren naar en te bewegen op mooie muziek, oefenen spelenderwijs de eerste balletpasjes, leren een goede houding en natuurlijk gaan ze zwieren en zwaaien zoals Peppa en Kitty.
  
Er is ook aandacht voor de motoriek; op 1 been staan, doekjes vangen met je hoofd, arm ... Plezier staat uiteraard voorop! 
De lessen zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag.
LET OP: de peuterballet op donderdag is verplaatst naar 10:45 uur.

Kinderkleding

In deze online winkel vind je leuke mode van maat 56 t/m 176; dus van baby tot tiener!
De kleding is o.a. van LoFff, Tumble 'n dry, Kiezeltje, Cakewalk, etc. In de folderrekjes van Dreumeland vind je overigens een leuke kortingsbon (€7,50) voor deze site!
 

 

Ouder en kindyogaweekend

Op 21-23 november is ook weer het ouder en kindyogaweekend, dat Dreumeland regelmatig organiseert.
Er zijn nog 3 plekken beschikbaar. Opvallend is dat er dit jaar ook meerdere jongens mee gaan.

We zijn dat weekend te gast op erfgoed Bossem in Overijssel, een landelijk gelegen boerderij die door sterrenkubussen is omgeven. Logeer met je kind in een boerderijkamer of sterrenkubus en volg de workshops ouder en kindyoga, massage en ontspanning. 

Kosten: €395 voor ouder én kind
inclusief: logies, ontbijt, diner op vrijdag en alle activiteiten/workshops

Hoe overleef ik de brugklas?

Dit seizoen starten er een speciale serie yogalessen voor brugpiepers: ineens zijn ze niet meer de grootsten, moeten ze harder werken en zijn er ook nog eens grote veranderingen in hun lichaam aan de gang.

In deze yogalessen doen we serieuze yogahoudingen die je helpen te ontstressen of juist te focussen. Ook is er iedere les kort aandacht voor onderwerpen als slaap, levensstijl en voeding.
Kortom: een must voor iedere brugpieper!

De 1e les is op 10 september om 17:30 uur. Aanmelden kan hier.

Kinderyogakunst

Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie: Kinderyogakunst! 
Na een leuke kinderyogales over kracht en flexibiliteit (letterlijk en figuurlijk) houden we pauze. We drinken en eten een kleine versnapering. Daarna gaan de kinderen naar de buurvrouw van Dreumeland: kunstenares Nicolette. Waar ze een kunstwerk maken om zo hun gevoelens en gedachten van de yoga zichtbaar te uiten ;-) 

Datum: 21 oktober
Voor de 2 workshops (inclusief materiaal, drinken en versnapering) vragen we €25. 

KidsDance
4-6 & 7-9 jaar

Ook weer op veler verzoek: dansles voor de 'grotere' kids.

Vanaf volgende week is er op dinsdag en donderdag les voor kinderen in de leeftijdsgroepen 4-6 en 7-9 jaar ... 

In de lessen KidsDance wordt aandacht besteed aan verschillende dansvormen: street- en showdance, klassieke en moderne dans. Meer informatie.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Voedingscoach

Heb je het gevoel dat je wat zou willen veranderen aan je manier van eten en bewegen? Zou je liever fitter willen zijn en die laatste paar kilo's kwijt willen raken? Neem dan contact op met Joyce janssens, voedingscoach in Leidsche Rijn. 

 

1e en 3e vrijdag van de maand én laatste woensdag!

Iedere 1e en 3e vrijdag is het Mamacafé in Anafora. Iedere laatste woensdag van de maand, zitten we in Boulevard. Mama's kunnen kletsen, wat drinken (eigen rekening) en soms ook in gesprek met een expert komen. Het Mamacafé is een initiatief van Karin Beumer (Dreumeland), later hebben Rufna & Angelique van Baby & borstvoeding zich ook aangesloten. Je zult altijd één van ons treffen ...

Systers sieraden

Wat een leuke spullen bij Systers (Scandinavisch voor schoonzusjes ;-) ... en dat zijn ze ook; schoonzusjes Heleen en Krista verkopen sieraden en accessoires tegen een leuke prijs. Ze geven ook thuisparty's, waarbij er voor de gastvrouw altijd een extraatje in zit.

Overigens komen ze 3 oktober naar het Mamacafé! 

Fotografie aan huis

Baby's, zwangere buiken, gezinnen, portretten en zakelijke foto's, Anne-Marie van Denk in Beeld kan het allemaal. 

Ze komt graag bij je thuis voor een fotoshoot. Ze neemt de tijd zodat iedereen zich op z'n gemak voelt en straalt op de foto!

Misschien een idee voor je geboorte- of kerstkaart?

Kijk eens op haar website voor een indruk van haar werk en meer informatie. 
Copyright © 2014 Dreumeland