Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Op een mooi, vrolijk en gezond 2016...

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud. In Dreumeland zijn we klaar voor het nieuwe seizoen! We hebben het rooster weer aangevuld met de lessen en activiteiten van het komende half jaar. Naast de vaste dagelijkse lessen dreumes- en peuterdans, zijn er ook de balletlessen voor zowel de peuters als de kleuters. Eind januari starten we weer met de lessen kidsdance op de maandag en komt er een peuteryogagroep op de donderdagmiddag.
In maart gaan we weer op ouder en kindweekend én dit jaar is er een familieyogavakantie, in Frankrijk!

Lees meer in deze nieuwsbrief of mail ons als je vragen hebt!

Duik in het Zand!

Kom je a.s. zondag (10 jan) ook dansen bij de 'Duik in het Zand' tussen 12:45 en 17:00? Cultuur19 viert dan haar jaarlijkse Duik waarbij je gratis allerlei leuke workshops kunt doen. Dreumeland is dan altijd aanwezig met een aantal workshops peuterdans en -ballet. 

Gezocht: ballerina's
(2-4 & 4-6 jr)

Een paar keer per week zijn er balletlessen voor peuters en kleuters: we doen dat op de Dreumeland-manier, dus met veel speelse elementen in een veilige omgeving. De beginpasjes van ballet worden spelenderwijs aangeleerd. Om de jonge ballerina's alert en actief te houden, gebruiken we ook andere dansmuziek om even lekker te swingen. Uiteraard heeft deze les een rustig 'balleterig' karakter.

Eerste Hulp Aan Kinderen

Regelmatig huurt Frank Nijs de ruimte van Dreumeland voor EHBO-cursussen: in januari en februari staan er diversen gepland, zowel 1-daagse (lange dag) als 3-daagse (3 avonden). Docent Frank houdt nog even de tijdelijke actieprijs van €115 aan! De cursus wordt door de meeste verzekeraars, zeker bij een aanvullende verzekering, vergoed!
Heb je interesse? Mail dan voor de data!

Baby-yoga

Op 21 januari starten de lessen baby-yoga in Dreumeland: Maaike zal je in 5 lessen leren om leuke oefeningen met je baby te doen, die zorgen voor ontspanning en plezier!
Om aan te melden, klik hier. Wil je eerst meer weten? Mail ons dan!

Yoga met je peuter

Samen met je peuter spelen, lachen en ontspannen. Dat zijn de elementen van de peuteryogalessen die op de donderdag in Dreumeland gegeven worden. Het is een serie van 10 lessen, de kosten zijn €95 per 10 lessen. We starten 28 januari. Aanmelden kan via deze link.

Ga je mee naar Frankrijk?

Van 30 april t/m 6 mei is er een familieyoga-vakantie in Frankrijk. Slapen in een safaritent, spelen, zwemmen, fietsen én yoga doen. Gezellige ouder en kindyoga, leuke kinderyoga én ontspannende volwassenyoga. We eten aan lange tafels met uitzicht over het Franse heuvelachtige platteland. Klik hier voor een impressie. 

Feestje?

Vier je verjaardag in Dreumeland met een dansfeestje! We geven dan een uur les en dansen op de liedjes die jij wilt! We eindigen met limo en een snoepje en de jarige krijgt een cadeautje. We luisteren uiteraard naar jullie wensen ... Wil je een K3-feestje of een met het thema Frozen? Dat kan!

Kinderyoga (4-14 jaar)

Iedere woensdag is er kinderyoga in Dreumeland: In verschillende leeftijdsgroepen doen we aan kinderyoga op niveau. Bij de kleuters zijn we meer bezig met fantasie en doen we de yogahoudingen 'verpakt' in een verhaaltje over het bos, bij de elfjes of in een Sneeuwwitje-avontuur. Voor de midden- en bovenbouw zijn er aparte kinderyogagroepen, maar ook voor tieners of pubers die in groep 8 of hoger zitten.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik samen met mijn team allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan. Groetjes, Karin
 

KidsDance; swingen voor kleuters

Op 25 januari start er weer een serie KidsDancelessen. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor kleuters. In een kleine groep leren de kinderen om te dansen op muziek. Ze leren pasjes op top40-hits, doen swingende opwarmoefeningen en leuke dansspelletjes. Dit alles natuurlijk op hun eigen niveau en op speelse wijze.

Bericht van Tadinda! 

Op 7 december 2015, een maand eerder dan verwacht, is Tadinda mama geworden van Yeavi. Na een paar dagen in het ziekenhuis, mochten ze alweer naar huis. Alles gaat goed met zowel Tadinda als Yeavi.

Tadinda wilde graag het volgende berichtje doorgeven: "Mama Tadinda en Yeavi willen jullie heel erg graag bedanken voor alle lieve kaartjes, cadeautjes en berichtjes! Yeavi kan niet wachten om bij Dreumeland langs te komen!"

Zwangerschaps-yoga

Bij de cursussen die de komende periode starten, zijn nog enkele plekjes vrij! het is een informatieve, ontspannende en gezellige cursus (niet zweverig). Er is aandacht voor de ademhalingstechnieken, maar ook voor andere belangrijke zaken (persen, ontspannen, partners).
Meld je hier aan.

Anafora
Park Sound

We gaan weer lekker swingen in Anafora: op 30 januari is er van 22-02 uur een clubavond met lekkere muziek, je kan zelfs vooraf een swingend hapje eten.
 

Klik hier voor meer informatie.

Copyright © 2016 Dreumeland