Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Wat heb jij gedroomd vannacht?

Droomcoach Nicoline was deze week in het Mamacafe in Anafora: wat een mooi verhaal had ze te vertellen! droomcoach dreumelandZo weet ik nu dat kinderen zo'n 8 keer meer dromen dan volwassenen. En wist jij dat je hersens juist heel actief zijn 's nachts? Ik wist het niet, maar het verklaart voor mij wel een heleboel. Ze heeft een boek geschreven; heel helder en praktisch. Ook kinderdromen komen in het boek aan bod. Nicoline maakt gebruik van wetenschappelijke onderzoeken. 

Het boek ligt ook ter inzage in de wachtkamer bij Dreumeland; je kan het boek dan lezen terwijl je kind een dansje maakt. Het boek is te bestellen bij Bol.com voor €19,95.

Via twitter beantwoord Nioline ook veel vragen. 
kleuterdans en dans voor scholieren in Dreumeland

Dansles voor schoolgaande kinderen

Op vrijdag is er ook dansles voor kleuters en scholieren: Yolanda Potman geeft deze lessen met veel plezier. Kijk op de site of mail voor meer info.
Karin danst als dansnimf in het park

Dansen in de Bosspeeltuin

Op 25 maart alweer, wat gaat de tijd snel, mocht ik dansen met de kinderen in de Bosspeeltuin: Helga Huisjes van Goed Gestemd was op die dag als muze aanwezig en maakte een mooie muzikale voorstelling met haar gitaar. Met Helga's gitaar- en zangbegeleiding mocht ik de dans van het BosVolk laten zien, die ik speciaal had gemaakt voor de Bosspeeltuin. En wat was dat leuk! Veel kinderen dansten met mij mee. Er is een mooi filmpje van de dans, die zal binnenkort te zien zijn op mijn nieuwe site.

Gezonde voeding voor jou en je kind

Op een yogavakantie, die ik onlangs met mijn dochter heb gehouden, leerde ik heel veel over voeding: Het leek mij altijd wat overdreven en onzin dat geneuzel over de voeding van nu. Maar nu ik me erin heb verdiept, weet ik dat er de laatste jaren toch veel is veranderd op het gebied van voeding. De koeien, de groentes, alles wordt tegenwoordig anders verzorgd en geoogst en dat heeft dus toch veel consequenties voor wat je binnen krijgt. Maar ook het drinken en broodbeleg voor de kinderen ... je moet het natuurlijk niet overdrijven, maar soms is het goed om meer te weten. Door het boek van Amber Alberda (Eet jezelf mooi, slank en gelukkig) te lezen weet je straks veel meer over voeding. Het is overigens geen dieetboek, maar een boek met veel info over voeding. Ook de boeken de site van Karin Luiten leren je veel over voeding en ook hoe je kan koken zonder pakjes. Eet smakelijk!
kinderyoga in dreumeland

Nieuwe cursussen

Tot aan de zomer is er nog volop les: kijk op de site voor het rooster. De lessen starten de komende weken allemaal weer. Er is weer dansles op bijna alle dagen, maar ook babymassage en kinderyoga starten weer. 

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Wat is ie mooi, mijn nieuwe auto!

Een saaie bordeauxrode peugeot is omgetoverd tot reclemobiel: Pieter van Dijk heeft een eigen Grafisch Ontwerpbureau genaamd Nuova Design. Hij maakt prachtige dingen waarbij hij het liefst zijn passie, graffiti, inzet.Hij maakt ook prachtige kinderkamers en leukt saaie kantoormuren op. Ik heb hem benaderd met de vraag mijn auto om te toveren tot reclamedrager. Het was spannend, maar wat ben ik blij met het resultaat! Wil jij ook graffiti op je auto, of een mooie muur op de kinderkamer? Ik kan hem je zeker aanraden! Mail Pieter voor meer informatie.

Op zoek naar een nieuwe job?

Curves Vleuterweide zoekt nog collega's: het gaat om een baan voor 10-15 uur in de week. Noelle van Curves Vleuterweide zoekt een duizendpoot, iemand die kan organiseren en helpen met de werving van nieuwe leden. Curves heeft een fitness-concept speciaal voor vrouwen waarbij je in 30 minuten een totale work-out doet. Meer weten? Kijk op de site  of bel even: 030-2766531.
agenda Dreumeland

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda:
2 juni
workshop babygebaren
wegens succes nu n 2e workshop!
8 juni
ouder en kindyogaweekend
16 juni
workshops yoga met je peuter/kleuter
23 juni
aromatherapie workshop

7 september
ouder en kindyogaweekend
september/oktober
Anafora disco
 

Copyright © 2012 Dreumeland