Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Dreumeland Buitenweek: 3 dagen natuurpret

Een leuke 3-daagse voor kids van 6-10 jaar in de laatste week van de zomervakantie: Iedere dag van 09:30-17:30 is er een leuke dag in de Buitenplaats (locatie van Landschapsbeheer in het Máximapark). Ism Serge Calon (natuureducatie) organiseert Dreumeland een paar leuke en leerzame dagen. We gaan beestjes bekijken, een vlot bouwen, speutertochten lopen, broodjes bakken, brandnetelchips maken en nog veel meer leuke dingen doen.
Je kan je kind per dag opgeven, kosten zijn €45 per dag. dit is inclusief lunch, drinken en fruit. Voor 3 dagen betaal je €120. Opgeven kan hier
Nieuwe site voor Dreumeland

De nieuwe site is af!

Eindelijk, een nieuwe site! De vorige site dateert nog uit de beginperiode van Dreumeland, 5 jaar geleden, met alleen nog de lessen babymassage en kinderyoga.

Inmiddels is het aanbod een stuk groter geworden en was de site wel aan een opfrisbeurt toe. Nu kan je makkelijk per leeftijdgroep het aanbod zien en is het aanmelden eenvoudiger.

Ook heb ik een plekje gekregen voor blogs; daar zal ik regelmatig artikelen plaatsen over o.a. ontspanning en plezier met je kind. In de maak is een artikel over 'lekker slapen voor kinderen'

De tabjes voor de social media vind ik zelf helemaal geweldig, met 1 muisklik schuift het open en met eenzelfde klik weer dicht. Recente tweets, posts on Facebook en filmpjes kan je zo makkelijk bekijken.

Ook filmpjes van jullie kunnen erop, mail ze gerust door! En als je op FaceBook zit zou ik het erg leuk vinden als je Dreumeland 'leuk vind'!

De site is gemaakt door Carina, net afgestudeerd maar een kei in haar werk! 
Dreumeland op de markt in Terwijde op 29 juni 2012

A.s. vrijdag open lessen op de markt!

Vrijdag 29 juni staat Dreumeland op de markt Terwijde: Samen met Utrechtse Kids hebben we een kraam en een mooi plekje voor korte lessen.

Dus kom lekker dansen en doe mee met de yogales! Actuele informatie over hoe laat er wat te doen is, vind je hier
skaten met Dreumeland en SKEETR

Kom je mee skaten achter de buggy?

4 Juli skaten met SKEETR en Mamacafe Leidsche Rijn: Kan je skaten en zit of ligt je kindje vast in een wandelwagen of buggy? Kom dan mee skaten met Rik van SKEETR en Karin van Dreumeland. 

Zoals gewoonlijk verzamelen we om 10 uur voor het Mamacafe in Anafora. De mama's die willen skaten gaan om 10:30 mee met ons mee voor een kleine introductie in het remmen achter de buggy of wandelwagen en dan skaten we een rondje van zo'n 6 km op het lint. We zijn ongeveer een uurtje onderweg.
Openbare Basisschool Pantarijn

Op zoek naar (kleinschalige) basisschool?

Kom eens kijken bij OBS Pantarijn in Veldhuizen. De school heeft goede Cito resultaten en individuele aandacht staat hoog in het vaandel. De school vindt het belangrijk dat ieder kind zijn talent kan ontwikkelen. Meer weten? Neem contact op met Peter Flikweer 030-6663750.
summer slae bij kleertjes.com

Zomersale bij kleertjes.com! 

Heb je nog wat nodig voor de vakantie: Bij kleertjes.com is de sale begonen (tot 50% korting).

Veel leuke kleertjes voor minder!

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Koken met Karin, zonder pakjes en zakjes

Lekker, bewust en gezond eten

In de vorige nieuwsbrief raadde ik het al aan, het boek 'Eet jezelf gezond, gelukkig en Slank' van Amber Alberda. Hierin staat veel informatie over de voeding van tegenwoordig. Ik vind het zelf prettig te weten wat ik eet en wat het in mijn lijf allemaal doet. Ook voor de kinderen. Het is een prettig leesbaar boek. Er is ook een kookboek van uitgebracht.

Ook werd ik laatst gewezen op het, blijkbaar op mijn lijf geschreven, boek 'Koken met Karin', met allerlei recepten zonder pakjes of zakjes. 
Persoonlijk vriendenboekje

Vakantie-tip: persoonlijk vriendenboekje en pasfoto stickervellen

Handig en leuk voor op vakantie: een vriendenboekje met je eigen kind in de hoofdrol naast K3, Rafael van der Vaart of bijvoorbeeld Superkid.

Voor de vriendenboekjes van andere kinderen kan je hier ook een stickervel vol met pasfoto's bestellen! 30 stickers voor €6,75. Goed idee. Klik hier voor meer informatie.
Boek Hallo Zon! via Dreumeland met 10% korting

Kinderyogaboek met korting

Hallo zon! Dat is de titel van het kinderyogaboek van Femmy Brug. Met duidelijke foto's en uitleg verteld dit boek over diverse houdingen en hoe je ze opbouwt.

Ook staan er enkele korte mooie verhalen in. Als je het boek via de site van Femmy besteld (www.kinderyoga.nl), krijg je 10% korting als je vermeld dat je een klant van Dreumeland bent!
ouder en kindyogaweekend van Dreumeland

1e ouder en kindyogaweekend was een succes!

Op 7 september gaan we weer: kijk op de Facebook paina voor de foto's. Voor meer informatie, klik hier.
Copyright © 2012 Dreumeland