Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Zoek je nog opvang of een leuke activiteit voor je kids op 13, 14 of 15 aug? 

Breng je kind dan naar de Buitenweek! Het is alweer bijna het einde van de zomervakantie. Ouders moeten misschien weer aan het werk, maar de school voor de kinderen is nog niet begonnen. Wij bieden het natuurlijke alternatief voor de buitenschoolse opvang. Drie dagen op een unieke plek in de buurt kunnen de kinderen (van 6-10 jr) onbezorgd de buitenlucht in. Met spannende activiteiten zoals vlotten bouwen, broodjes bakken bij het kampvuur en allerlei actieve buitenspelen. Maar natuurlijk ook de ontspanning die past bij Dreumeland, met aandacht voor de geluiden, geuren en kleuren in de natuur.

De thuisbasis is de Buitenplaats, de werkplek van Vereniging Landschapsbeheer Vleuten-De Meern. De kosten zijn €45 per dag of €120 voor alle drie de dagen. Lunch, tussendoortjes, drinken en materiaal is dan uiteraard verzorgd. Aanmelden kan hier.

Alle drie de dagen hebben een ander thema en andere activiteiten:
13 aug: planten in de natuur
14 aug: dieren in de natuur
15 aug: mensen in de natuur

winactie: Table Cap (tafelzeilhoes)

Op zoek naar een leuk tafelzeil voor buiten, kwam ik op de site van Tuffy&Co. Het is van Nederlandse makkelij en ziet er prachtig en handig uit allemaal. De Table Cap is een waterafstotende tafelhoes met rondom een elastiek die op je tafel blijft zitten, ongeacht het weer. Lang verhaal kort: ik mag er een weggeven! Mail mij waarom juist jij een Table Cap zou winnen en wie weet ...

PS kijk ook eens naar de handige poef van Tuffy&Co.

Naar Hellendoorn met korting

Wil je in de laatste zomervakantieweek nog iets leuk doen? Ga naar avonturenpark Hellendoorn; wildwaterbanen, achtbanen, enzovoorts. Wat ik zelf nog het meest grappig vond is het Dreumesland ... Via deze link krijg je een leuke korting.

De lessen gaan bijna weer beginnen

Het rooster staat online: Na de zomervakantie starten zo langzaam aan de lessen in Dreumeland weer. Er is op alle dagen aanbod van lessen. Klik hier voor de lesdata

Leuke foto-actie

Wil je nog je vakantiefoto's bestellen: snapfish heeft een leuke actie. Als je nog nooit eerder bij ze hebt besteld, kan je 40 foto's voor €0,99 bestellen. Klik daarvoor op deze link

Scharrelkids

Bijzondere docu: Bibi en Zoë zijn twee meiden van 7 en 11 die vele middagen doorbrengen met computer en TV. Ondanks de aanmoedigingen van moeder Marion willen de zusjes niet naar buiten. Samen gaan de moeders van Bibi en Zoë de strijd aan om de meiden naar buiten te krijgen. Vanaf 20 augustus is de trailer te zien via www.hetscharrelplein.nl. Vanaf september te zien op de website.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Rectificatie links

Helaas bleken wat links in de vorige nieuwsbrief niet te werken. Dus bij deze in de herkansing mijn tips met boeken over gezonde voeding:
- het boek over gezond eten: 'Eet jezelf gezond, slank en gelukkig';
- het bijpassende kookboek;
- het boek over koken zonder pakjes en zakjes: 'Koken met Karin'
Eet smakelijk!

Gratis theater bij slot Zeist

Altijd op wo-za-zo in de zomervakanties: een superleuk theateraanbod voor jong en oud in de Slottuin in Zeist. Sinds jaar en dag ga ik met mijn kinderen naar de seizoensopening van het Slottuintheater door mijn favoriet Cowboy Billie boem en dit jaar zag ik ook mijn andere favoriet (Dirk Scheele) op het programma staan. Er is muziek, maar ook theater. Vorige week nog hebben we Doornroosje gezien. Het aanbod is soms professioneel en dan weer amateuristisch, wat ook wel weer komisch kan zijn. Het is nog slechts een paar keer deze zomer. 

Proefles mindfulness voor mama's

Je wilt graag een ontspannen moeder zijn die geniet van de kleine dingen. En je wilt je minder gestrest en prikkelbaar voelen. Maar je twijfelt of Mindfulness iets voor je is. Of je weet niet goed wat het inhoudt. Volg dan de proefles Mindfulness op 4 september. Voor meer informatie klik hier.
Copyright © 2012 Dreumeland