Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland
dreumeland babymassage peuterdans kinderyoga zwangerschapsyoga Leidsche Rijn De Meern Vleuten

Disco Anafora: 28 januari! 

Discofeest in Anafora mmv DreumelandHet is dan eindelijk zover, disco in Anafora (Leidsche Rijn): Breng je kinderen dat weekend lekker naar Opa en Oma of naar hun liefste tante, want nu is het tijd voor jou! We gaan lekker swingen, er is een DJ, of aan de bar hangen met een drankje. Vanaf 20 uur zijn de deuren open, maar natuurlijk mag je ook al eerder komen voor een hapje. Anafora zal zorgen voor een speciaal disco-menu!

Het is kort dag, daarom is deze nieuwsbrief ook wat eerder dan bedoeld ;-). 

Even alles op een rijtje:

datum: 28 januari 2012
tijd: vanaf 21 uur
kosten: €10 (entree én een glaasje bubbels)
locatie: Anafora, Måximapark Leidsche Rijn
voorverkoop: Dreumeland (aanmelden via de site, kaartjes vooraf ophalen en betalen)
ouder en kindyoga Leidsche Rijn

Lessen starten komende week

In de week van 16 januari starten de meeste lessen weer: o.a. peuterdans, dreumesdans, yoga met je peuter, baby-yoga en babymassage op meerdere dagen.

Ook start er weer een cursus yoga met je peuter; samen oefeningen doen, relaxen en pret maken. De lessen hebben altijd een thema (bijv. sprookjes, smurfen, circus) of gaan aan de hand van een prentenboek (bijv. 'Raad eens hoeveel ik van je hou ...').

De lessen kinderyoga en zwangerschapsyoga zijn al begonnen, maar starten met een paar weken opnieuw.
Zie het 
rooster voor meer informatie.

Ook staan er weer leuke activiteiten gepland: 
Knuffeldag, EHBO, aromatherapieworkshop en ouder en kind yogaweekend.
wereldeters kookboek paspoort wereldweetjes lekker eten kinderen

Je kind een wereldeter?

Wie wil dat niet: je kind(eren) echt alles laten eten? Marjolein de Vlaam bedacht de oplossing. Ze ging haar eigen kinderen verhaaltjes vertellen bij wat op tafel kwam. Een verhaal over Loco Moco ('gek snot'), een goedkope versie van de hamburger, waar ze in Hawaii dol op zijn. Leuke weetjes over Geisha’s en samoerai bij de sushi en verhalen over slavernij en plantages bij Surinaamse roti. En de kinderen smulden uiteindelijk van de gerechten die Marjolein kookte. En daardoor ontstond het idee voor dit boek.

Wereldeters is een leesboek, kijkboek en kookboek in één. Naast het boek krijg je een receptenschrift met daarin de recepten en 2 paspoorten met stickervel. 
Verkrijgbaar in Dreumeland (€19,95)

Mamas-coach Leidsche Rijn mamas mindfulness

Proefles Mindfulness

Door Mindfulness word je een ontspannen moeder en kan je beter genieten van het moment. Cursisten vertellen veel baat te hebben bij de training Mindfulness voor Mamas: ze voelen zich rustiger en zijn milder voor zichzelf en hun gezin. Benieuwd wat Mindfulness voor jou kan doen? Schrijf je dan in voor de proefles op dinsdag 14 februari om 20.00 uur. Deelname kost € 5,-. Kijk hier voor meer informatie over de proefles of meld je meteen aan.

Knuffeldag

Kom 20 januari naar Dreumeland voor een foto van je kind en knuffel: Voor €8 maakt Pauline Seij een foto van je kind en knuffel, welke je per mail of link in hoge resolutie krijgt. Uiteraard kan je meer foto's afnemen, maar dat is geen verplichting. Meer informatie, klik hier.

Mamacafé: woe 10-12

Mamacafe start dit jaar eerder: vooral voor de moeders met vroege vogels of met oudere kids op school handig: het Mamacafé zal vanaf nu iedere week om 10 uur al starten! Want ja, het is ook voor moeders met peuters of zelfs zonder kind bij zich die ochtend ... 
Het Mamacafé is een gezellige ontmoetingsplek voor leuke hippe Leidsche Rijnse moeders ;-) Gewoon, gezellig een kopje koffie of thee en je kindje laten spelen/slapen. Ondertussen lekker kletsen of eens per maand (laatste woensdag) luisteren en praten met een expert

Copyright © 2012 Dreumeland
Email Marketing Powered by Mailchimp