Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Ga je mee met het oergezellige ouder en kindweekend?

luxe boerderijkamerEen weekendje helemaal voor jou en je kind (4-12 jaar): jullie slapen in een luxe boerderijkamer met eigen badkamer of een sterrenkubus. We doen ouder en kindyoga, spelletjes, lezen voor, bezoeken een sterrenwacht en nog veel meer.

We zijn te gast bij Erfgoed Bossem, een nog werkend boerenbedrijf met een prachtige boerderij waarin luxe hotelkamers, een open haard met riante knusse zithoek en een zelfbedieningsbar gevestigd zijn. Buiten is veel natuur (bos, kikkerpoel, wandelgebied) en een aantal sterrenkubussen (kleine compacte huisjes). 

Een ontspannen en gezellig weekend weg met je kindWe zorgen dat je het hele weekend leuke dingen kan doen met je kind, die zorgen voor gezelligheid, verbinding en pret. Marcia Korenhof (www.mooienmachtig.nl) verzorgt o.a. een leuke workshop aromatherapie, waarin je ouder en kind samen jullie eigen lekkere geurtje maken. Karin Beumer van Dreumeland zorgt o.a. voor een ouder en kindyogaworkshop. 

Het weekend, inclusief workshops, materiaal, ontbijt, lunch, eten 1e avond, toegang Sterrenwacht kost €495 per ouderkindpaar. Voor meer informatie klik hier.
Swingen in Anafora

9 November dansfeest in Anafora

Eindelijk is het dan weer zover: we gaan weer met de voetjes van de vloer in Anafora! Vanaf 7 uur ben je welkom voor het Italiaanse buffet, vanaf 21 uur draait een hippe DJ goede muziek van nu en kunnen we swingen. Barhangen is natuurlijk ook een optie! Er zijn speciale bieren te krijgen en cocktails. Meer informatie.

Winterhippe kleding

Winterhip shoppen

Hippe modeitems voor kids @ Winterhip: stoere mutsen, wanten, jassen, sjaals, sloffen en mooie shirts voor feestdagen. Nieuw in de collectie zijn de hippe longsleeve t-shirts van Oh baby London en Cinnie Tees. Je krijgt t/m 30 november 10% op deze shirts met actiecode Dreumeland2012!
Like ook de FB-pagina en maak kans op een prachtige luiertas!
Dansen met de danself in de Bosspeeltuin...

Feest in de Bosspeeltuin!

Op 11 november vieren de Muze en de Danself weer feest: De Utrechtse liedjesschrijver Jeroen Schipper komt met zijn muzikale programma 'daar komt de boegieman' naar de Bosspeeltuin. De muze zal hem introduceren en begeleiden en ook de danself (Karin Beumer) draagt haar steentje bij door de bosdans met de kinderen te dansen. 

Na afloop van de voorstellingen (14:00 en 16:00 uur) is er in de nieuwe kinderhoek van anafora een meet&greet met Jeroen Schipper en de Muze en Danself. Om 16:45 is er een lampionnenoptocht door het schemerige park! Dus neem je lampion mee.
Zing, speel en gebaar

Speel, zing, gebaar
(6 mnd-2 jaar)

Op 24 november komt Nadine weer: Ze zal een workshop Zing, speel, gebaar geven aan ouders en hun kindjes van 6 maanden tot 2 jaar. De cursus duurt 1,5 uur en kost €25. Klik hier voor meer informatie.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Mooie verhaaltjes voor het slapengaan

Voor het slapen gaan

Een prachtig voorleesboek: Engelen Nachtlichtjes is een kleurrijk geillustreerd voorleesboek met 22 verhalen in de vorm van sprookjes, spannende avonturen en parabels voor kinderen. Naast de verhalen is er uitleg over hoe ouders de verhalen kunnen gebruiken bij de ontwikkeling van hun kind, met aanwijzingen voor ontspannings- en visualisatie oefeningen. Ieder verhaal eindigt met drie adviezen voor het kind (in kader) met bemoediging, troost en wat je van een engel kunt verwachten. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Dreumesspel

Peuterspel

Op maandag 26 november start deze cursus in Dreumeland: We gaan spelen, zingen, dansen en vooral veel pret maken! De thema's die voorbij komen zijn dieren, knijpers, ballonen, kranten (lekker scheuren!) enzovoorts. Het zijn 4 lessen en de kosten zijn €40.

Bekken (o.a.) trainen?

Sione Jongstra zal op 16 november in Dreumeland starten met een cursus core stability: In 8 bijeenkomsten train je met Sione je core stability. Je doet oefeningen om kracht en balansbeheersing te krijgen in bekken, rug, heup, knie en enkel. Fijn voor als je wilt gaan hardlopen of als je je lichaam weer op kracht wilt krijgen na je zwangerschap. Meer informatie kan je krijgen bij Sione.
Dreumeland beveelt deze lessen aan, maar organiseert ze niet. Sione is een onderneemster die de zaal huurt. Mail haar dan ook voor alle ins en outs door op deze link te klikken. 
Copyright © 2012 Dreumeland