Yoga, dans en massage van zwanger tot school | ontspan in Dreumeland

Het nieuwe seizoen start 2 september...

Het lesrooster staat online en aanmelden is mogelijk via de site. Wij hebben helemaal zin in het nieuwe seizoen! 

Nieuw dit seizoen is dat er ook dansles is op de maandag, zowel voor de dreumesjes als de peuters.
Ook nieuw is het hekje voor de tuin van Dreumeland ... vooral voor de kleintjes wel fijn, die kunnen niet meer de straat op lopen.
Tadinda is ook nieuw, zij is onze nieuwe dansdocente. Vorig seizoen viel ze in bij ziekte en vakantie, nu sluit ze zich aan bij ons team. Het Mamacafé is voortaan op de vrijdag, ook dat is nieuw. En de mamaverwendag op 1 november, ook nieuw. Er start ook een nieuwe opleiding tot docent Babymassage in Dreumeland. En er zijn een paar nieuwe huurders, die interessante trainingen geven.
Lees gauw hieronder verder over al het nieuws. Wij hebben er weer zin in!

In de volgende nieuwsbrief laten we weten wat de leuke acties vanwege het 5-jarig bestaan van Dreumeland zijn!

Verwendag voor mama's 1-11-13

Noteer vast in je agenda Mamaverwendag: op
deze vrijdag (1 november van 10-12) gaan we de mama's
in Leidsche Rijn verwennen. Je
kan terecht voor haarstyling
voetmassageopvoedspreekuur,
vitaliteitscheck ... en nog heel veel meer. Als je kids niet op school zitten, mag je ze bij KinderGarden brengen.
En alles is GRATIS! Belangrijk detail: je moet je wel aanmelden, anders weten we niet op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Denk in Beeld Fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die mooie foto's maakt, subtiel aanwezig is? Anne-marie Peek-Kok van Denk in Beeld komt bij je thuis of op locatie om de mooiste plaatjes te schieten.

BuggySKEETparade

Op 20 september gaan we weer skaten achter de buggy of wandelwagen: ervaring is geen must, want Wilma van SKEETR leert de basistechnieken van het skaten achter de wandelwagen, met nadruk op het remmen. Daarna skaten we gezamenlijk een rondje. Karin Beumer skate ook mee voor de gezelligheid en voor die eventuele moeders met 2 wagens ;-). We verzamelen om 10:15 voor Anafora. Na het skaten kan je je aansluiten bij het Mamacafé, dat die ochtend ook in Anafora is. Je kan je hier aanmelden.

Zwangerschapsyoga (verkort)

Ben je hoog zwanger en heb je nog behoefte aan een cursus of ontspanning? Dan is de verkorte cursus zwangerschapsyoga misschien iets voor jou. De 1e les is op 11 september, de laatste op 9 oktober. Op 2 oktober is er een informatieavond met partners. De kosten zijn €65 voor 4 bijeenkomsten.
Aanmelden kan hier.

In de reguliere cursus die aankomende maandag start is ivm een afmelding overigens ook nog plek!

De knappe kikker: winnen!

Op deze site vind je natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's en kinderen: speciaal voor lezers van deze nieuwsbrief heeft eigenaresse Maike van den Brand, en klant van Dreumeland, een leuke actie: Mail je antwoord op onderstaande vraag voor 12 september en maak kans op een pakket verzorgingsproducten t.w.v. €25!
Welke 3 merken voor baby's verkoopt de Knappe Kikker?
Bovendien krijg je 5% korting bij een minimale besteding van €25, als je bij het afrekenen de kortingcode 'dreumeland' gebruikt.

Cursussen externen in Dreumeland

In sept/okt mag ik 2 nieuwe huurders verwelkomen: Maud Peij en Roos van Blokland. Maud zal op dinsdagavond 17 sept een open avond geven voor haar training 'Eigen kracht en intuïtie', die een week later zal starten. Roos begint op donderdagavond 10 okt met een training Mindfulness. Voor meer informatie kan je contact zoeken met henzelf (klik op de namen). De trainingen vallen buiten de organisatie van Dreumeland. 

Foto Noosa-style

Fotografe Elvira zet je foto op een Noosa-style drukknoop: Voor €6 per drukknoop legt ze jouw favoriete foto vast in een drukknoop. Ook leuk om cadeau te geven! Voor bestelling die door de brievenbus kan, betaal je €2 per verzending. Als je bij je bestelling vermeld dat je een klant van Dreumeland bent, krijg je overigens 10% korting. Gebruik deze bestellijst voor meer informatie en het doorgeven van je bestelling. Gelieve voor bestelling deze uitleg door te lezen. De prijslijst voor Elvira's andere producten vind je hier.

Ontspan in ... Dreumeland

In mijn praktijk geef ik allerlei cursussen en workshops om met je kind te ontspannen en pret te maken. Klik hier om direct naar mijn site te gaan.

Kalender

2 sept: start nieuwe seizoen
6 sept: Mamacafé
17 sept: training eigen kracht en intuïtie door Maud Peij
(niet door Dreumeland)
20 sept: Mamacafé- mamaskeet
22 sept: opleiding docent babymassage
4 okt: Mamacafé
4 okt: danself in Bosspeeltuin
10 okt: mindfulness training door Roos van Blokland
(
niet door Dreumeland)
18 okt: Mamacafé
27 okt: danself in Bosspeeltuin
1 nov: Mamaverwendag

Mamacafé op vrijdag!

Vanaf september is het Mamacafé in Anafora op de vrijdag: Iedere 1e en 3e vrijdag van de maand is iemand van het Mamacaféteam van 10-12 uur aanwezig voor een gezellige ochtend. De gastvrouw wisselt steeds, in de agenda kan je zien wie er is.
Alle mama's zijn van harte welkom. Je kind kan je natuurlijk meenemen! Je kind kan spelen in de Bosspeeltuin, slapen in de maxi cosi of lekker bij je zitten. Zit je kind al op school? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom! 

Kleertjesdoos

En? Ook de kledingkast van je kinders weer uitgemest van de zomer? Er zijn tegenwoordig gelukkig veel manieren om je kinderkleding door te verkopen. Ook dit is weer z'n initiatief. Kleertjesdoos verkoopt jouw merkkleding voor je. Ze zijn wel selectief bij de inname van de merkkleertjes. Maar eenmaal geaccepteerd, krijg je gelijk uitbetaald!

Naaldhakkenrace

Rennen op hakken voor de Voedslebank in Leidsche Rijn. De eerste glamorous Naaldhakkenrace vind plaats op 28 september om 15:00 uur op het Lint in het Måximapark. Het team van Redondo Zumba Club zorgt voor de warming up (op naaldhakken) we eindigen voor een drankje en hapje bij Anafora. Meer informatie? Kijk hier, aanmelden kan hier.

Boerendoolhof

Zoek je weg tussen het doolhof in het maïsveld: dit boerendoolhof ligt in De Meern, vlakbij Burger King en Starbucks.
In het midden staat een hoge uitkijktoren.
Tot en met 29 september kan je hier nog gaan dolen.
Kosten €3,50 per persoon.

Copyright © 2013 Dreumeland