Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

Hej <<Fornavn>>

Nyt år, nyt indhold, nye forsætter - fortsæt selv.

Et af mine forsætter var at få den %¤%&/()(/&%¤%&/() Mandegruppemanual ud. Jeg har tidligere lavet et par versioner af "Mandegruppe-manualen" - min "opskrift" på at køre et mandegruppeforløb. Det har været vel modtaget og ambitionen har været at opgradere / versionere den til hvert mandegruppeforløb. Det har været en for stor mundfuld - målt på at det faktisk ikke er lykkes hver gang. Så den nye ambition er blevet at opgradere den når der er noget seriøst at opgradere.

Samtidig har jeg haft min egen lille indre hærskare til at diskutere inde i hovedet. Ikke at de har været enige inde i hovedet:

  • "Det er hjerteblodet, PAS PÅÅÅÅÅ de stjæler den, du bliver arbejdsløs, charlataner og kopister kommerrrrrr..."
  • "Det er så banalt, du bliver afsløret som klamphugger og manipulatoooooor..."
  • "Folk kommer til skade med gør-det-selv psyko-teknologi - det er farligt stof at omgåååååååås ..."
  • "Det virker, men kun hvis folk ikke ved hvad det errrrrrrr..."
  • Fortsæt selv rækken af mindfuck på speed

Anyways, nu er den der
Nu er den ude - og til at downloade som PDF fra www.mandekursus.dk. Det eneste jeg og teamet beder om er, at du ikke sender den rundt omkring - Vi VIL faktisk gerne have at nye mandegruppemænd møder programmet "uforberedt" - Det giver større effekt og større fremmøde (og vi piller igen i programmet, så næste sæson bliver ikke helt som de forrige - eller som manualen).

Formålet med at udgive manualen på denne måde er et håb om at styrke de gamle mandegrupper, så der er mest muligt af arbejdet, der kan fortsætte "uden de voksne". Brug manualen som inspiration til arbejdet i din fortsatte mandegruppe.

HUSK Hvis du er faldet ud af din gamle mandegruppe, så tilbyder vi en "ny tur i manegen" for 3.500,- - Det er pt. en besparelse på 7.100,-. Eneste krav er at du tidligere har været med i et helt Mandegruppeforløb eller været på DeepDive. Dette tilbud er baseret på tanken om at din gamle gruppe er afgået ved døden - eller at du ikke er med i den længere. Årsagen er ligegyldig; vi tilbyder dig et nyt forløb med plads til mere fordybelse af processen - og en plads i en ny gruppe der fortsætter.

Hvis din gamle gruppe og processen i den er lidt træt i det så er det rigtige svar sandsynligvis IKKE at stoppe og starte i en ny - men derimod at få revitaliseret den gamle, evt. finde et par friske nye medlemmer og få styrket processen i gruppen. Hvis du/i ikke ved hvordan, så tag fat i os.

Hvis du har lyst til at deltage i en Gratis infoaften & foredrag - for at snuse lidt til savsmuldet igen, så er det i morgen torsdag den 10/1 eller onsdag den 6/2. Hvis du har en god ven / bror / far / søn / kollega / whatever som trænger til en tur i Mandegruppen, så tag ham med til infoaften.

Must read listen er stadig:

Især den sidste vil jeg anbefale til manden der har alt. Det er den bog din far burde have givet dig i 20-25 års alderen - Den er (næsten) alt det MIN far - og alle andre fædre - ikke fik fortalt deres sønner mens tid var. OG det jeg selv nok heller ikke helt har fået videregivet til mine egne. Gunnar Langemark skriver fantastisk, vedkommende og tankevækkende - og uden ret meget løftet pegefinger. Og så er det en suverænt praktisk  "lokums-bog". Det er lidt over 100 korte kapitler (breve) a 1-2-3 sider - så det er lige til at snuppe en lille portion, når døren alligevel er låst.

Hvis du eller en anden mand du kender, fx. din far / søn / bror / bedste kammerat, kunne trænge til at kigge lidt indad, få noget støtte i at udvikle dig som mand, komme ind i kampen og/eller få et velplaceret los bagi som mand / kæreste / elsker / far og mennesker, så er vi ved at forberede næste sæson af mandegrupper og kurser.

Det betyder gratis infoaftener 10/1 og 6/2 (i København) omkring mandegrupper og kurser. Som tidligere skrevet: Du er meget velkommen - og du er meget velkommen til at tage din kvinde eller en god kammerat med.

Det ER faktisk også muligt at snuse lidt til en Mandecirkel og hvad sådan en (i hvert fald on-line-udgaven) kan - Vi har åbnet foreløbigt 6 aftener hvor mænd - både erfarne "mandegruppemænd" og helt nye - kan checke ind i cirklen. Det foregår online og du kan være med fra din smartphone eller pc hjemmefra. Det eneste det kræver er et par timer uden forstyrrelser fra kæreste (det er så nok dig), børn osv. Mere info på Facebook - og ja, det er kun for mænd. Det er ikke spor farligt og det er helt gratis og uforpligtende. Næste gang er på Mandag den 14/1 kl. 19.30 ( De sidste to i rækken inden vi evaluerer om det skal fortsætte er 28/1 og 11/2)

OBS Hvis du ikke allerede er med blandt de godt 550 mænd der på Facebook er medlem af "Mandegruppen - Åbent netværk" - så tilmeld dig nu

Hvis der er noget du gerne vil tale om; Om mænd og manderoller generelt, om dit parforhold og specifikt din rolle i det, seksualitet, kærestesorger (eller mangel på kæreste) eller andet du går og bøvler med er du selvfølgelig også velkommen til at tage fat i mig for en individuel snak; Kalenderen er frisk og åben her i det nye år.

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut

www.tomasfriis.dk - www.mandekursus.dk


Kontorer:
  • Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
  • Balance-huset, Nygade 12A, 2 sal, 4300 Holbæk
  • Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2018 © Tomas Friis