Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

- eller kender du en af dem?

Hej <<Fornavn>>

Jeg skrev for knapt en uge siden - og en del har responderet, så Mandegruppen for efteråret 2018 er sådan set udsolgt; Den er så udsolgt, at vi kun mangler 6 mænd for at lave et hold mere (det kommer i givet fald til at køre om torsdagen).

Nu skriver jeg så for at bede om din hjælp til at finde en af de 6 mænd. Jeg tænker det er en mand du kender - en du kender godt nok til at vide, at han kunne have gavn af at sætte sig i cirklen med andre gode mænd og kigge både indad og udad. Fordi der er noget der ikke spiller i hans liv - eller som jeg plejer at formulere det; fordi han sjat-pisser sit liv væk.

Du har selv siddet i cirklen i et eller andet format. Måske kan jeg lokke dig til at fortælle ham lidt om hvad det har givet dig at være sammen med og tæt på andre mænd på dén måde.

Den korte udgave af hvad Mandegrupper er for en størrelse er der en 2 minutters (Facebook-) video om her. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil dele den med en mand der kunne have gavn af dét en gruppe af dedikerede mænd kan give hinanden. Du kan også sende ham Manddomstesten - den er lidt sjov og lidt alvorlig - og måske udgangspunkt for en god snak.

Det haster lidt hvis han skal med - Vi starter i weekenden 8-9. september, og som altid; Man(d) skal være med fra starten - eller vente på næste hold, der først starter til februar 2019. Og så er der gået et halvt år mere i hamsterhjulet.

Og min mail, sms og telefon er selvfølgelig åben, hvis han (eller du) har spørgsmål, praktiske udfordring eller andet der skal afklares.

Praktikken er, at vi med 6 mand mere kan få kabalen til at gå op og få to hold; vi rykker lidt rundt med deltagerne, så der bliver næsten altid plads til at hver mand kan få plads på netop det hold, der passer ham bedst.Med 6 mand mere bliver der sandsynligvis plads på både onsdags- og torsdags-holdet.

Du er selvfølgelig også selv velkommen - vi har som regel en eller to gengangere på hvert hold, der gerne vil tilbage til processen, fordybe den en tand mere og/eller finde ind i en ny mandegruppe efter deres gamle har tabt pusten. HUSK der er en rabat på 3.000,- hvis du har været med før!!

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut
Kontorer:
Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
Balance-huset, Nygade 12A, 1+2 sal, 4300 Holbæk

Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2016 © Tomas Friis