Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

Hej <<Fornavn>>

Jeg kan godt lige øl - der adskiller jeg mig vist ikke særligt. Jeg drikker ikke ret mange - jeg er i den meget sikre og næsten røvkedelige ende af Sundhedsstyrelsens anbefaling - det bliver typisk til en eller to om ugen. De, der kender mig ved at jeg også holder virkeligt meget af god rom - det bliver også til et par stykker om ugen. Til gengæld er de øl jeg drikker gode - jeg er helt holdt op med at drikke de "kedelige". 

Nu tænker du måske ... "og hvad så - hvad har det med mandearbejde at gøre?" Det har det med det at gøre, at jeg drikker øl på søndag - gode øl - og jeg vil gerne invitere dig med! 

Jeg interesserer mig også en hel del for arketyper og maskulin dybdepsykologi og selvudvikling for mænd. Og på søndag kombinerer vi de to ting; Øl og Arketyper - det sker hos Bo på Tap-21 på Frederiksberg. Bo S. Mortensen er en af "mine" gamle Mandegruppemænd. Jeg skrev tilbagebage i februar lidt om min egen rejse - om at springe ud af hamsterhjulet og ud i det frie fald som selvstændig. Bo har gjort noget af det samme; forladt "det sikre" og åbnet Tap-21 Craft Beer på Frederiksberg.

Så vi fik den - muligvis skøre - idé at kombinere de to ting

  • at lave en eftermiddag (kun for mænd) om de fire maskuline arketyper (kald bare den del "foredrag" eller "samtale-salon" eller noget i den stil) med
  • at smage på fire øl, der passer til hver af de fire arketyper

Så hvem er Kongen, Krigeren, Magikeren og Elskeren - og hvad drikker de?

Praktikken:

  • Det er på søndag den 3/11 kl. 15. 
  • Det sker på Tap-21 på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg
  • Vi starter kl. 15 og regner med at slutte omkring kl. 18
  • Du køber billetten på Billetto - det er ikke sikkert du kan købe den i døren
  • Det koster 200,- at være med, det er kun for mænd og der er et begænset antal pladser

Hvis du ikke bryder dig om øl på en søndag eftermiddag er der andre drikkevarer. Du kan også komme til en "almindelig" infoaften om Mænd, Maskulinitet, Mandegrupper osv. - de næste afholdes den 21/11 og 11/12 i København.

Hvis du kommer fra "den anden side af bæltet" er nyheden, at kommer også et par infoaftener i Århus i november / december - mere herom når dato tid og sted ligger fast. For den store nyhed i Mandekursus.dk er, at ÅRHUS er tilbage på landkortet. Efter nogle års fravær er vi tilbage. Med det stærkeste program og det ondeste team, så foråret byder på også på Mandegrupper for de raske jydske svende!

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut

www.tomasfriis.dk - www.mandekursus.dk


Kontorer:
  • Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
  • Balance-huset, Nygade 12A, 2 sal, 4300 Holbæk
  • Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2018 © Tomas Friis