Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

Hej <<Fornavn>>

Jeg har i sommers deltaget i video-projektet "BRO".  Carmen Csilla Medina har lavet et Video-blog projekt omkring omkring mænd og maskulinitet. Titlen "BRO" refererer både til broderskab ("Brotherhood" på engelsk) - og til "bro" som i "bridge" på engelsk. Du kan læse mere om Carmens project på Medium.com

Der er en hel stribe korte video-interview (de er på engelsk) - bla. fem med mig omkring de udfordringer mænd går rundt med, om at gå fra dreng til mand, om faderskab og om hvorfor mandegrupper og mandearbejde er vigtigt (og hvorfor det kun er for mænd). Du kan se videoerne her på Facebook.

Har du en mand, der er kørt fast?
Hvis han grundlæggende er træt af, at det kører i samme rille. Hvis du kan se, at han er ved vejs ende af "høre om", "tænke over", "overveje at". Hvis der er for meget "kunne", "burde", "skulle" og "ville".

Hvis han er nået til at "gøre noget ved det" - tage ansvar - eller hvis DU er træt af at han gerne vil, men ikke får gjort noget ved det, så er det måske nu beslutningen skal tages - om at komme ud af hamsterhjulet og gøre noget alvorligt ved det. Så er der 3 pladser tilbage på årets DeepDive på Samsø. Det er det dybeste format vi har for mænd. På én gang kiggen indad og udad. På én gang at afvikling af dét, der er udtjent og trænger til at blive givet slip på - OG udvikling af det, der skal være fremad. 

Vi starter på fredag men Tilmeldingen lukker allerede på tirsdag. Vi kører selvfølgelig nok igen i efteråret 2019 ... det er kun 1 år eller 12 måneder eller 52 uger med "mere af det samme"...

Jeg kan ikke love, at den mand du får tilbage er lige præcis det DU havde drømt om. Men jeg KAN love, at der kommer en mere åben, mere ærlig, mere autentisk, mere vis og mere moden mand hjem. Mindre bull-shit og mere af den mand, han i virkeligheden er.

Min mail, sms og telefon er selvfølgelig åben, hvis du eller han har spørgsmål, praktiske udfordringer eller andet der skal afklares inden beslutningen tages (vi har travlt med de sidste detaljer, så hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked, så ringer jeg tilbage så hurtigt, det kan lade sig gøre). Er økonomien en slem udfordring, så ring alligevel; vi finder som regel en løsning.

For øvrigt: Næste års 4-dages Manderetreat med Eli Buren er kommet i kalenderen. Det bliver 20-23 Juni 2019. Det er 7. år i træk og de sidste 5 år har været udsolgt - så i år har vi valgt at flytte til Mundekulla Retreat-center i Sverige. Det er LANGT ude i skoven - og så alligevel kun ca. 3 timer fra København med enten tog eller bil. Mundekulla er et helt fantastisk sted, der er plads til næsten dobbelt så mange deltagere (men, mon ikke der også kommer et ordentligt ryk-ind af svenskere...) Hvis han skal med på listen, så check detaljerne på www.mandekursus.dk og send en mail til eli@mandekursus.dk. (Og ja, vi laver gerne lave et gavekort til ham). 

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut

www.tomasfriis.dk - www.mandekursus.dk


Kontorer:
  • Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
  • Balance-huset, Nygade 12A, 2 sal, 4300 Holbæk
  • Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2018 © Tomas Friis