Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

Hej <<Fornavn>>

Jeg skrev for knapt en uge siden - og en del har responderet, så Mandegruppen for efteråret 2018 er sådan set udsolgt; Så jeg er en glad mand.

Der er faktisk så udsolgt, at vi kun mangler 6 mænd for at lave et hold mere (det kommer i givet fald til at køre om torsdagen).

Nu skriver jeg så for at prikke lidt mere til, om det er tid for dig at sætte dig i cirklen. Kigge indad, kigge udad, lukke op for posen - og se andre mænd under overfladen. Du kommer med sikkerhed til at finde ud af, at

  • du er ikke alene om at have det som du har det 
  • du er ikke defekt, mislykket eller fortabt
  • du er ikke gået i stykker udover "sædvanlige brugs-ridser og småskrammer"
  • du er ikke forkert!

... men der er en helvedes masse du ikke har lært af din far og andre mænd. Og en del af det du har lært er lodret forkert eller out-dated. OG - lad mig bare sige det som det er - der er en del du har lukket øjnene for, lukket ørerne for og lukket munden omkring. Ligesom aberne - ikke se, ikke høre, ikke tale. Og en del du bare ikke har orket at tage fat på. 

Den korte udgave af hvad Mandegrupper er for en størrelse er der en 2 minutters (Facebook-) video om her. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil se den (og måske sende den til en anden mand og tale om hvor i livet der kunne være brug for en håndsrækning fra en gruppe af ordentlige mænd. Mænd som ikke er ude på hverken at frelse dig eller tryne dig. Det er mænd der gerne vil vokse og blive en bedre udgave af sig selv - OG som gerne vil se dig vokse og blive bedre. 

Hvis man kigger omkring går der en hel del - mindst en million vil jeg gætte på - mænd med brug for sådan en håndsrækning rundt i Danmark. De færreste løfter ansvaret og tager opgaven. Det ville sådan set være fedt hvis mor eller far eller konen eller kommunen eller "nogen" lige gad at ændre på sig selv og fixe det, der ikke virker. Det kommer ikke til at ske. Uanset om du kigger på "samfundet" eller dit lokal-område eller din familie - eller på dig selv - så starter det ét sted. Og det er med ham på det billede, der hænger lige over håndvasken. Det er bare skide svært - eller nærmest umuligt - hvis man tror at "det nok bare er sådan det skal være" - eller at man(d) er defekt eller forkert eller alene om at have det sådan. Eller lider af den klassiske maskuline vildfarelse at "det fixer jeg helt selv".

Hvis du vil vide hvem de andre mænd er, så tag et kig på køen i Føtex eller Fakta. Eller rundt blandt kollegerne eller fodboldgutterne - Det er helt almindelige mænd fra stort set alle lag; forskellige jobs, uddannelser og steder i livet. De fleste er mellem 30 og sidst i 50'erne; rekorden hidtil har været 22 år i bunden og 73 år i toppen. Nogle er i parforhold (det første, det andet eller "det seneste"). Nogle er single efter eget valg, nogle er single på hendes foranledning. Mange er fædre eller bonus-fædre, andre ikke endnu, nogle har besluttet at det skal de aldrig.

Det haster hvis du skal med - Vi starter i weekenden 8-9. september, og som altid; Man(d) skal være med fra starten - eller vente på næste hold, der først starter til februar 2019. Og så er der gået et halvt år mere i hamsterhjulet.

Min mail, sms og telefon er selvfølgelig åben, hvis du har spørgsmål, praktiske udfordringer eller andet der skal afklares inden du kan tage beslutningen. Og hvis du er helt på røven i forholdt il økonomien, så ring alligevel; vi finder som regel en løsning.

Praktikken er, at vi med 6 mand mere kan få kabalen til at gå op og få to hold igang; vi rykker lidt rundt med deltagerne, så der bliver næsten altid plads til at hver mand kan få plads på netop det hold, der passer ham bedst. Med 6 mand mere bliver der sandsynligvis plads på både onsdags- og torsdags-holdet.

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut
Kontorer:
Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
Balance-huset, Nygade 12A, 2 sal, 4300 Holbæk

Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2016 © Tomas Friis