Copy
TOMAS FRIIS
hillerød | holbæk | valby

Hej <<Fornavn>>

Du har nok opdaget det - der er kun en uge til jul. Hvis du stadig mangler mandelgaven - eller mande-gaven, så er her et par bud på en god gave. Ikke bare sjov og sød, men også med noget mening i

Mandelgaven jeg anbefaler er Dialogspillet; du kan se det som 

  • Gør-det-selv parterapi eller i hvert fald god kommunikations-træning. altså forebyggelse fremfor reparation (Der er også andre gode parforholds-øvelser med i pakken)
  • Det er en klassiker der har hjulpet 1000-vis af parforhold med at blive bedre til at tale sammen.
  • En måde at lære hinanden bedre at kende. OG skabe nogle hyggelige og sjove stunder. UDEN Skærm.
  • Koster 288,- + 40,- i pakning og porto (samme porto, uanset om du bestiller en enkelt eller et helt dusin)

Hvis du mangler gaven til manden der har alt (undtagen 100% selvindsigt) så anbefaler jeg en af mandebøgerne (igen: pakning og portoen er 40,- uanset om du bestiller en enkelt eller et helt dusin): 

Især den sidste vil jeg anbefale til manden der har alt. Det er den bog man(d) burde have fået af sin far i 20-25 års alderen - alt det MIN far - og alle andre fædre - ikke fik fortalt deres sønner mens tid var. OG det jeg 
selv nok heller ikke helt har fået videregivet til mine egne. Gunnar Langemark skriver fantastisk, vedkommende og tankevækkende - og uden ret meget løftet pegefinger. Og så er det en suverænt praktisk  "lokums-bog". Det er lidt over 100 korte kapitler (breve) a 1-2-3 sider - så det er lige til at snuppe en lille portion, når døren alligevel er låst.

Hvis du vil være helt sikker på at pakken når frem inden jul er sidste bestilling i morgen tirsdag inden kl. 16.

Hvis din mand / kæreste (eller far / søn / bror / bedste mandeven) kunne trænge til at kigge lidt indad, få noget støtte i at udvikle sig som mand, komme ind i kampen og/eller få et velplaceret los bagi som mand / kæreste / elsker / far og mennesker, så er vi ved at forberede næste sæson af mandegrupper og kurser.

Det betyder gratis infoaftener den 7/1 i Århus og 10/1 og 6/2 i København omkring mandegrupper og kurser. Du er meget velkommen - også som kvinde, gerne sammen med din kæreste / mand / bror osv.

Det ER faktisk også muligt at snuse lidt til en Mandecirkel og hvad sådan en (i hvert fald on-line-udgaven) kan - Vi har åbnet foreløbigt 6 aftener hvor mænd - både erfarne "mandegruppemænd" og helt nye - kan checke ind i cirklen. Det foregår online og man kan være med fra sin smartphone eller pc hjemmefra. Det eneste det kræver er et par timer uden forstyrrelser fra kæreste (det er så nok dig), børn osv. Mere info på Facebook - og ja, det er kun for mænd. Giv ham et prik. Det er ikke spor farligt og det er helt gratis og uforpligtende.

Næste gang er allerede i aften den 17/12 kl. 19.30; Og derefter 30/12, 14/1, 28/1 og 11/2

Hvis der er noget DU gerne vil tale om; Om mænd generelt, din mand specifikt, eller om parforhold, seksualitet, kærestesorger (eller mangel på kæreste) eller andet du går og bøvler med er du selvfølgelig også velkommen til at tage fat i mig; Kalenderen er næsten udsolgt frem til jul - men lige om lidt er der et helt 2019 fuld af muligheder.

Igen - hvis du vil være sikker på at mande(l)gaverne når frem inden juleaften skal du bestille senest i morgen tidsdag inden kl. 16. Det går MÅSKE også onsdag, men så er det ikke 110% sikkert pakken når frem. og det ville være trist. 

Mere, mindre eller lige tilpas?

Hvis du synes ovenstående er for lidt, for meget eller bare forkert - hvis der er noget du savnede eller er utilfreds med, så giv lyd. Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med.

Mange hilsner

Tomas
M: 4031 4014
_________________________
Tomas Friis
Coach, Mande- og Parterapeut

www.tomasfriis.dk - www.mandekursus.dk


Kontorer:
  • Slotsgade 32, Baghuset, Hillerød
  • Balance-huset, Nygade 12A, 2 sal, 4300 Holbæk
  • Hvidehus - Valbygaardsvej 64A, 2500 Valby
Hvis du vil følge med i de løbende  smånyheder, så find mig på Facebook eller Twitter. Hvis du vil dele nyhedsbrevet med en anden, så klik her for at sende til en ven. Hvis du har fået nyhedsbrevet fra en ven, så tilmeld dig og få dit eget ved at klikke her: Tilmeld. Hvis du ikke vil modtage flere nyhedsbreve fra mig skal du blot klikke her: Fjern mig fra mailinglisten.
Copyright 2018 © Tomas Friis