NYHEDSBREV 17.06.20

Outdoor Lytte-Lounge

Sæt dig i en behagelig liggestol. Luk øjnene og lyt til blid musik og naturs egne lyde: Vindens susen i træerne og fuglenes kvidren.
Hver onsdag, 24. juni – 16. sept., kl. 16-17, er der ”Outdoor Lytte-Lounge” i pergolaen i parken ved KunstCentret Silkeborg Bad, hvor du i en times tid bare kan læne dig tilbage og nyde livet. Læs mere

Vandkult - Nattesæde ved Ørnsø

Kan og tør du tilbringe en nat i naturen? I forbindelse med sin aktuelle udstilling Vandlegeme har Nana Francisca Schottländer særligt fokus på vores mulige større nærhed og hvilen i naturen. Hun har derfor taget initiativ til et arrangement natten mellem den 20./21. juni, hvor deltagerne mødes til aften og tilbringer natten i det fri, guidet af små ritualer undervejs. Læs mere  

Cembalo-matiné

Organist og mezzosopran Mette Østergaard fra OperaVoce spiller på sit cembalo i Skovvilla på 1. sal hver tirsdag, 23. juni – 11. august, kl. 14-15. Publikum er velkommen til at lytte med, der er liggestole og taburetter til rådighed. Gratis med alm. entrébillet. Tilmelding ikke nødvendig.

Kunst-workshop for børn, unge og voksne

Sommerferien igennem kan børn - gerne sammen med deres forældre eller bedsteforældre - og unge på egen hånd være kreative i en kunstworkshop, specielt lavet til formålet af en af kunstnerne i den aktuelle udstilling "Naturlig rebel". Læs mere 

Kunstner bygger skov i skulpturparken

En kunstner er gået i gang med at bygge en skov i parken ved KunstCentret Silkeborg Bad.
Nu er der i forvejen en masse træer. Men Jacob Juhl bygger en kunstskov, ikke en naturskov. Han bygger en masse kopier af træerne med helt almindelige skillerumslægter. På den måde efterligner han skoven og naturen.
Alt sammen er det en del af Silkeborg Gadekunst Festival, hvor kunstværker i løbet af sommeren dukker frem over alt i byen.

Caféen er atter åben

Nu kan du igen nyde en frokost med en lækker salat eller en sprød sandwich i caféen på KunstCentret Silkeborg Bad – eller på terrassen udenfor. Caféen er åben som tidligere: Tirsdag-søndag kl. 10-16.30.

KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40
8600 Silkeborg
T 86 81 63 29
E reception@silkeborgbad.dk