NYHEDSBREV 12.03.19

Børnenes Kulturdag med skulptur-orienteringsløb

Tag børn - og børnebørn - med på et spændende orienteringsløb i Skulpturparken ved KunstCentret Silkeborg Bad, når der på søndag 17. marts holdes "Børnenes Kulturdag" på en hel række kulturinstitutioner i Silkeborg.
Kl. 11.00-13.30 er der start på løbet fra jubilæumsbænken ved indgangen til parken. Det er gratis at deltage i orienteringsløbet. Der er desuden hele dagen gratis entré til udstillingerne for 2 voksne ifølge med børn.

"I kunst og kærlighed"

Det er ikke altid nemt, når to stærke personligheder skal prøve at leve sammen. Det gjaldt også for komponisten Carl Nielsen og billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen, hvis ægteskab ind i mellem var mere end almindeligt stormfuldt.
Parret brevekslede ivrigt med hinanden, når de ikke var sammen. Og torsdag 28. marts kl. 19 kan du på KunstCentret Silkeborg Bad høre Silkeborg Biblioteks medarbejdere Tine Popp Madsen og Frederik Schöler læse af nogen af deres breve. De bliver akkompagneret på flygel af pianisten Jakob Alsgaard Bahr.  Pris 95 kr. Du kan købe billet her.
Arrangeret i samarbejde med Silkeborg Bibliotekerne.

Curlingspillere bydes velkommen på KunstCentret

Der er helt sikkert nogen, der kommer på glatis i Silkeborg i de kommende dage: Byen er nemlig vært for VM i curling for kvinder. Og KunstCentret Silkeborg Bad er i den sammenhæng blevet udvalgt til det sted, hvor deltagerne officielt bliver budt velkommen. Det sker dagen før turneringen starter 16. marts. Arrangementet på KunstCentret er ikke åbent for publikum, men der bliver til gengæld rig mulighed for se deltagerne i aktion senere under turneringen, der bliver afviklet i Silkeborg Sportcenter. I alt 65 af verdens bedste curlingspillere fra 13 forskellige lande stiller op til VM. Læs mere om VM her. (Foto Tracy Bains)
 

Outdoor - med tid til eftertanke

Outdoor-aktiviteter er ikke nødvendigvis kun noget med at løbe, cykle eller klatre - det kan også være smukke oplevelser, der giver mulighed for ro og fordybelse.
Rigtig mange kiggede forbi KunstCentret Silkeborg Bads stand, da der forleden var Outdoor-messe på Scandic Hotel i Silkeborg, og hørte om "outdoor på en anden måde". Bl.a. om muligheden for at besøge den store park med næsten 40 spændende skulpturer, der omgiver KunstCentret.

Smukke ponchoer af uld og sælskind

Det er utroligt smukt kunsthåndværk – og så kan man ovenikøbet have dem på.
Tekstilkunstneren Charlotte Madsen har lavet en stribe ponchoer i flotte farver – og som er rigtig behagelige at gå med i det lidt kølige forår. Ponchoerne er lavet af uld og har en krave af sælskind. De koster 550 kr. / 650 kr., og du kan købe dem i butikken på KunstCentret Silkeborg Bad

KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40
8600 Silkeborg
T 86 81 63 29
E reception@silkeborgbad.dkThis email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstCentret Silkeborg Bad · Gjessøvej 40 · Silkeborg 8600 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp