NYHEDSBREV 02.12.19

Fin anmeldelse af Fynsk Forår

”Kvalitet overalt på Silkeborg Bad”
Sådan skriver Kristeligt Dagblad i en anmeldelse af den aktuelle udstilling på KunstCentret Silkeborg Bad, Fynsk Forår, der får 5 ud af 6 stjerner.
”Man er lige glad og lykkelig ved begyndelsen og enden af denne herlige udstilling”, skriver anmelderen. ”Mens det mørkner ude i naturen, kan man trygt gå ind i varmen og nyde lyset, friskheden og klarheden på Badet i Silkeborg. En varm anbefaling.”
Fynsk Forår vises indtil 5. januar.

Hele den tyrkiske musik - og meget mere

Så er der endnu en chance for at høre spændende verdensmusik i Silkeborg:
Orhan Özgür Turan er inspireret af folkemusik fra Anatolien i Tyrkiet – men der er også elementer af blues, indisk klingende lyde, nordafrikanske rytmer - og meget andet - i hans musik.
Torsdag 5. december kl. 19.30 spiller han på KunstCentret Silkeborg Bad i forbindelse med udstillingen ”100% Fremmed?”.
Der er gratis adgang, når du har betalt alm. entré. Men der er kun et begrænset antal pladser til koncerten, så bestil billet i forvejen på tlf. 86 81 63 29 eller reception@silkeborgbad.dk

Nye billeder i 100% Fremmed?

Er du en af de mange, der allerede har set udstillingen ”100% Fremmed?” – men kunne godt tænke dig, at se den igen ? Så er der en rigtig god grund til at gøre det. For billederne i den indendørs udstilling er nu blevet skiftet ud – for 2. gang, i øvrigt.
Det har hele tiden været meningen at vise samtlige billeder i Silkeborg fra hele den landsdækkende udstillings-turné. Og med det aktuelle skifte, bliver der nu mulighed for at se de sidste af fotografen Maja Nydals fantastiske portrætter af 250 danskere med flygtningebaggrund, bl.a. fra Herning, Randers og Vejle.

Julestue for hele familien

Mor og far kan i fred og ro gå rundt og se på kunst, mens børnene er travlt optaget af at klippe-klistre og spise pebernødder, når der søndag 8. december er julestue på KunstCentret Silkeborg Bad.
Et hold af vores frivillige medhjælpere sørger for, at der kl. 11-17 er masser af aktiviteter, også for det yngre publikum.
Og så kan hele familien jo evt. samles bagefter i caféen og drikke varm kakao.

Kunst-julegaver fra KunstCentret

Glæd en kunst-interesseret ven med en julegave fra KunstCentret Silkeborg Bad.
Besøg vores butik og bliv fristet af f.eks. de mange spændende kunstbøger, klassiske børnebøger, grafik af danske kunstnere, smykker, keramik og de populære ponchoer. Der er fri adgang til butikken for alle. Vi har åbent t.o.m. 22. december.

Vann Mann i vinterhi

Hvert år, når nattefrosten nærmer sig, bliver den blå skulptur "Vann Mann" flyttet indendøre, hvor den kan opholde sig under lunere forhold, godt beskyttet mod vinterkulde og mulige frostskader. Således også i år, hvor skulpturen er placeret i butikken på KunstCentret til glæde for de mange gæster, der nødigt vil undvære den i vinterhalvåret.
Udenfor er Vann Mann'en så i stedet blevet erstattet af et flot juletræ, der nu pynter her.

KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40
8600 Silkeborg
T 86 81 63 29
E reception@silkeborgbad.dk