NYHEDSBREV 14.10.21

Troldeværksted for hele familien i efterårsferien

Besøg vores troldeværksted i efterårsferien lørdag 16. - søndag 24. oktober (undt. man.). Her kan du farvelægge en tegning af Stærke Storm, du kan tegne hans udsigt, og du kan lave din helt egen troldefigur til at tage med hjem. Man møder bare op, når det passer og blive den tid, det passer for familien. Der er selvbetjening (og opsyn) i værkstedet, og det er gratis at være med. Værkstedet er åbnet i åbningstiden 10-17 (mandag undtaget).
Troldeværkstedet er udviklet med særskilt støtte fra Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Silkeborg Kommune.

Se en udstilling blive til

Kom og kig professionelle billedkunstnere over skulderen og se, hvordan en ny udstilling bliver til på KunstCentret Silkeborg Bad. Seks kunstnere arbejder i perioden frem til 19. december på skift - to og to - i Panoramasalen. Her kan publikum følge dem ganske tæt og tale med dem, mens de laver tegninger til atelierudstillingen ”Tegneland”. Undervejs skabes udstillingen i et samarbejde mellem kunstnerne og KunstCentrets medarbejdere. Læs mere om "Tegneland" her

Oplæsning: 50 miniaturer

Hendes far var en ret kendt maler, der tilbragte sin ungdom i Silkeborg ......
Selv er hans ældste datter, digteren Susanne Jorn, ofte vendt tilbage til byen – og onsdag 3. november kl. 19 gør hun det igen. På KunstCentret Silkeborg Bad læser hun et udvalg fra sin jubilæumsbog ”50 miniaturer”. Oplæsningen veksler med korte improvisatoriske harpestykker, som fremføres af harpenist Helen Davies. Reservér billetter på tlf. 86 81 63 29 eller skriv til reception@silkeborgbad.dk. Billetpris 130 kr./ Rabatbillet 100 kr. (Silkeborg Bads Venner, pensionister, unge op til 25 år). Arrangementet er støttet af Statens Kunstfonds Litteraturudvalg. (Foto: Lærke Posselt)

Koncert: Med H.C. Andersen som rejsefører

Gennem et helt liv var H.C. Andersen på rejse. Først med postvogn fra Odense til København og siden ned gennem Europa til de store hovedstæder og musikalske metropoler. Hvor han kom frem mødte han komponisterne og musikken, og i dagbøger, breve og eventyr fortalte han om det, han så og om det, han hørte. Tag med Randers Kammerorkester på en rejse sammen med H.C. Andersen fredag 29. oktober kl. 19, og lyt til den musik, som den danske digter kunne møde på sin vej, bl.a. værker af Gade, Carl Nielsen, Hartmann, Bull, Schumann og Mendelsohn. Du kan købe billetter á 120 kr her. Arrangør: Silkeborg Classic.

Oplev "Alt kød er som græs"

”Værkerne har en elegance og en kunstnerisk kvalitet, der løfter dem ud over tid og sted.”
Sådan skrev en anmelder i Kristeligt Dagblad om udstillingen ”Alt kød er som græs – Borgny Svalastog” på KunstCentret Silkeborg Bad og gav den 5 stjerner.
Få en introduktion til udstillingen i forbindelse med aftenåbent på KunstCentret Silkeborg Bad tirsdag 26. oktober kl. 18. Omvisningen er gratis, når du har betalt alm. entrébillet.
Kl. 19 er der mulighed for at spise et aftensmåltid i cafeen.
Der skal bookes plads både til omvisning og evt. spisning. Ring 86 81 63 29 eller skriv til reception@silkeborgbad.dk
Kunstudstillingerne er åbne til kl. 21.

KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40
8600 Silkeborg
T 86 81 63 29
E reception@silkeborgbad.dk