Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

Nieuwsberichten 2

Inhoud


Vernieuwde catalogus

Catalogus
Ook ARhus volgt de nieuwe technologie, want onze catalogus heeft een nieuwe update gekregen! Voortaan wordt jullie zoektocht eenvoudiger. Verder vind je er nu flapteksten, samenvattingen, recensies, leestips, luistertips en de mogelijkheid om door te klikken naar digitale muziek (Spotify en iTunes). Met deze bondige handleiding zijn jullie snel op weg!

Nieuw dienstreglement: basis is gratis, betalen voor extra service

Het Portaal Dat ARhus kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, staat buiten kijf. ARhus wil zijn basisdienstverlening toegankelijker maken door voortaan gratis ontleningen en gratis internet aan te bieden. Ook de tarieven voor kopies zijn aangepast. Vanaf 1 mei 2013 is het nieuw dienstreglement van ARhus actief. De tarieven van de telaatgelden, van de reserveringen en de maningsprocedures worden pas gewijzigd vanaf 1 juli. Zo krijgen de klanten van ARhus een inloopperiode om vertrouwd te geraken met de nieuwe tarieven. Lees hier het dienstreglement.

Digitale tekenwedstrijd

Digitaal tekenen Neem deel aan de grote creatieve digitale tekenwedstrijd van ARhus die in het teken staat van de ‘nieuwe bibliotheek’ of ‘de bibliotheek van de toekomst’. Maak een creatieve tekening over hoe jij de bibliotheek van de toekomst ziet. De winnaar krijgt een iPad! Alle winnende tekeningen worden in september 2013 levensecht uitvergroot uitgehangen op de werf van het nieuwe gebouw op De Munt. Lees meer over de wedstrijd. Download het wedstrijdreglement (pdf).

Infoavond 'Een puber in huis: hoe communiceer ik ermee?'

Puber Opstandigheid tegenover alles en iedereen, onzekerheid en lichamelijke veranderingen. Dat is eigen aan de puberteit. Vaak leidt het thuis tot ruzies en problemen. Hoe communiceer je met zo'n rebelse puber die opeens alle regels aan zijn laars lapt? Of hoe pak je de uitdaging aan om je puber naar de volwassenheid te leiden?

Waar en wanneer? Dinsdag 7 mei 2013 van 19u30 tot 21u30 in de Arme Klarenstraat 75, Roeselare. 
 
Lees meer

Sluitingsdagen

Sluitingsdagen

De maand mei kent veel feestdagen. Ook op die dagen zal ARhus gesloten zijn:
- woensdag 1 mei 2013
- donderdag 9 mei 2013
- zondag 19 mei 2013 en
- maandag 20 mei

Daarna staat het personeel van ARhus graag terug tot jullie dienst!

   


© ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp