Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

ARhus pakt (je) in

Inhoud


Aperitiefconcert: Imaginary Family

Imaginary Family
Op zondag 22 september weerklinken in ARhus de ingetogen, pakkende en breekbare tonen van Imaginary Family. Geniet van dit bijzondere gratis aperitiefconcert in de Arme Klarenstraat 75.
 
Lees meer

Aangepaste service magazijn bibliotheek

magazijn
Gedurende de hele maand september kan je geen boeken, cd’s, dvd’s of andere materialen die in het magazijn zijn gecatalogeerd, ontlenen. Ze worden dan immers ingepakt en verhuisd naar het nieuwe ARhus-gebouw. Vanaf 1 oktober kan je weer wel werken uit dat magazijn aanvragen en de volgende dag ophalen. 

Lees meer

Nieuwe filmparels van Cinébib

Cinébibcollectie Religie
Cinébib bezorgde ons deze keer 20 pakkende dvd’s rond het thema ‘Religie’. Alle films in deze reeks hebben één ding gemeen: ze zijn alle een ode aan de filmkunst, een lofzang over hoe film kan bijdragen aan religie en zingeving. Deze dvd’s kan je gratis voor 1 week ontlenen in de Arme Klarenstraat 71. Veel kijkplezier!

Lees meer

Uitzonderlijke sluitingsdag

Teambuilding

Op vrijdag 6 september versterken de personeelsleden van ARhus hun banden op de teambuildingsdag. Alle locaties zijn daarom een dagje gesloten. Op 7 september staat het team terug voor jullie klaar.© ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp