Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

ARhus nieuwsbrief: zomereditie

Inhoud


 Vakantieontlening

Goed nieuws voor vakantiegangers: tijdens de zomervakantie mag je je bibliotheekmaterialen vijf weken lang houden i.p.v. de gewoonlijke drie weken. Zo vertrek je met een gerust hart op reis. (Uitgezonderd sprinterboeken en materialen uit andere bibs).
Lees meer.
 

 Workshop: 'Op ware grootte'

Kinderen met een bouwmicrobe kunnen in ARhus een eigen droomplek in elkaar knutselen. De workshops vinden plaats op donderdag 10 juli. Er is eentje voor kinderen van 5 tot 8 jaar, en een tweede voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Lees meer.
 

 Ga op schattenjacht in ARhus

Schattenjagers, opgelet! Tijdens de zomervakantie verstopt Vlieg een schatkist in ARhus. Wie de kist vindt, krijgt een leuke verrassing en een bouwplan waarmee je je eigen droomplek kan ontwerpen. Ontwerp jij de strafste droomplek, dan bouwt een architect ze na op Batibouw 2015 en wel zo groot dat je er zelf in past! Architecten die er niet genoeg van krijgen kunnen in ARhus hun droomgebouw ontwerpen met Lego Digital Design. Wie ons het meest kan verrassen, wint een Lego-bouwpakket! Ook kleine schattenjagers kunnen zich uitleven tijdens de schattenzoektocht.

 Infosessies e-boeken

Wil je gewicht uitsparen in je reiskoffer en gooi je dan maar je leesboeken aan de kant? Dan zijn e-boeken iets voor jou! Het enige wat je nodig hebt is immers je tablet of smartphone.
In een aantal infosessies leggen we je uit hoe het werkt, en hoe je e-boeken zelfs via ons kunt uitlenen.
Inschrijven.

 Zomer van het spannende boek

Wie deze zomer op zoek is naar bloedstollend leesvoer wordt bij ons op zijn wenken bediend. Een selectie met de beste thrillers vind je in ARhus afdeling De Munt op verdieping +2. 
Of bekijk nu al thrillers met vier en vijf sterren uit de Vrij Nederland Thrillergids. 
 

 Zomerverlof

Omdat ook het personeel van ARhus graag verre oorden opzoekt tijdens de zomermaanden, sluit ARhus afdeling Gitsestraat van 19 t.e.m. 31 juli. ARhus afdeling Beveren sluit dan weer van 1 t.e.m. 15 augustus.
Daarnaast sluiten alle afdelingen op 11 en 21 juli, en op 15 augustus.

Aan iedereen een prettige zomervakantie gewenst! 

© ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp