Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

Nieuwsberichten 3


Inhoud


Finale I@sch​ool

I@School Wist je dat VABI Roeselare met haar blog Beestenboel@Vabi de meest mediawijze school is van Roeselare? Tot die conclusie kwam de jury op 29 mei 2013 in ARhus

Lees meer

Cinébib

Cinébib Ben je liefhebber van Franse films? Spring dan vlug binnen bij ARhus (Beeld en Geluid), want Cinébib heeft een nieuwe collectie klassieke Franse films (t.e.m. de Franse Nouvelle Vague) geleverd. Perfect voor wie geïnteresseerd is in het genre of het graag wil leren kennen.

De ontlening is gratis en de uitleentermijn is 1 week.

Boekenverkoop tijdens de Batjes

Batjes Ben je op zoek naar een leesboek voor op reis of wil je je boekencollectie aandikken? Sla dan je slag op de boekenverkoop tijdens de Batjes en neem zakken vol boeken mee naar huis! 

Lees meer

Aperitiefconcert Arto Mundo

Aperitiefconcert Wil je op zondag 23 juni 2013 starten met vrolijke songs, vurige melodieën en mooie close-harmony stemmen? Mis dan het aperitiefconcert van ARTO MUNDO niet! 

Lees meer

Alle ontleningen gratis

Het Portaal Heb je al gelezen dat de basisdienstverlening van ARhus voortaan toegankelijker wordt? Alles over de gratis ontleningen en internet, over de nieuwe tarieven voor telaatgeld, kopies en het nieuwe dienstreglement vind je hier.

Hou deze zomer je boeken, cd’s of films langer bij

lezen in het gras Wil je in de zomer een goed boek, een leuke cd of een mooie film langer houden? ARhus gunt je meer tijd om te genieten van zijn materialen, want je kan ze voor 5 ipv 3 weken ontlenen!

Lees meer© ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp