Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

Openingsweekend van ARhus

Zaterdag is het zover! Dan gaat het nieuwe kenniscentrum van Roeselare open. We nodigen je graag uit op 22 en 23 februari om het gebouw, het leescafé en de nieuwigheden te komen ontdekken. Vanzelfsprekend hebben we gezorgd voor passende randanimatie, met als kers op de taart de optredens van Jonas Winterland en Brihang. Voor kinderen is er op zondag een speciale rondleiding gevuld met acts en verrassingen. Parkeren kan pal onder het kenniscentrum, in parking De Munt. Deze is te bereiken via de H. Horriestraat.

Het volledige programma vind je hier, maar we maken je graag warm voor volgende uitschieters:

  Optreden Jonas Winterland (kleinkunst)

Jonas Winterland brengt in een gratis concert rijk gearrangeerde nummers en akoestische miniatuurtjes. Altijd ligt melancholie op de loer, ook al hangen er soms fraaie gordijntjes voor. Hij wordt begeleid door de getalenteerde celliste Renke Van Impe.
Wanneer: 22 februari van 20u tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Inschrijven: www.arhus.be/inschrijvingsformulier3

  Optreden Brihang (West-Vlaamse rap)

De jonge rapper-beatmaker Brihang brengt twee gratis concerten met vette beats en poëtische teksten, en is daarbij niet vies van experiment. Dit opkomend West-Vlaams talent is iemand om in de gaten te houden.
Wanneer: 22 februari van 21u15 tot 22u15 of van 22u30 tot 23u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Inschrijven: www.arhus.be/inschrijvingsformulier2

  Op ontdekkingsreis in de Grote Weetjes Fabriek

Jef Van den Steen Kinderen en hun (groot)ouders kunnen op ontdekkingsreis in de Grote Weetjes Fabriek. Maak kennis met de Wistjedatjes, laat je verleiden door de heerlijkste letterpap, ontmoet De Gigantische Sorteermachine en verwacht je aan een spetterende dag vol acts en verrassingen.
Wanneer: zondag 23 februari. Van 10u tot 18u zijn er doorlopend gratis rondleidingen die om het half uur van start gaan aan het onthaal.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare

 

© ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp