Copy
Nieuwsbrief van ARhus
Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier.

ARhus in april

Inhoud


 Digibazaar

Vind je door de digitale bomen ook soms het bos niet meer? Wil je weten hoe een tablet werkt? Hoe je digitaal aan je conditie kan werken? Zeggen de termen smart-tv of Google Glass je niets? En wil je graag eens zien hoe je in 3D kan printen? Kom dan naar de grote Digibazaar van ARhus op zaterdag 5 april.

Lees meer.

 Digitale week

Ook tijdens de digitale week kan je in ARhus terecht voor digitale activiteiten. Zo leer je hoe je de krant digitaal kan lezen in ARhus en hoe je afbeeldingen in kunt scannen voor de Erfgoedbank. Kinderen kunnen digitaal spelen met Lighthouse. Verder gunnen we je een blik achter de schermen van ons automatisch innamesysteem.

Lees meer.

 Binnenkort nieuwe manier om online te verlengen

Vanaf 15 april kun je via de catalogus gebruik maken van de applicatie Mijn Bibliotheek. Het is een online instrument om jouw activiteiten in de bib van eender waar te beheren. Enkele voordelen van Mijn bibliotheek op een rijtje:
  • Online verlengen en reserveren van materialen
  • Toegang tot digitale collecties (GoPress, e-boeken, …)
  • Beheer van je lidkaarten van andere bibs
  • Beheer van de lidkaarten van je gezinsleden op één plek.

 Leescafé De Tassche

Wist je dat er in het nieuwe gebouw van ARhus een leescafé is? Je kunt er je favoriete krant of tijdschrift lezen bij een kop koffie, of genieten van een belegd broodje of taart. De menukaart vind je hier. Verder vind je er de nieuwste boeken, cd's, dvd's en games. Het leescafé is open tijdens de openingsuren van ARhus.

 Verder nog in ARhus


 Sluitingsdagen

Na een drukke eerste maand genieten ook de medewerkers van ARhus van een welverdiend paasweekeinde. Daarom is ARhus gesloten op paaszondag en paasmaandag. We wensen iedereen een zonnig Pasen toe! 

© ARhus - De Munt 8, 8800 Roeselare Belgium.
Email Marketing Powered by Mailchimp