Copy
Drempelvrees
Hallo <<Voornaam>>,

Vanmorgen stapte ik de drempel over om mijn wekelijkse rondje te rennen buiten in de kou. Nadat ik de bebouwde kom had verlaten, kreeg ik het idee om dit blog te schrijven. 

Blog
Sinds kort kan iedereen die mijn nieuwsbrief ontvangt aangeven of ze alleen de nieuwsbrief willen ontvangen of dat ik contact met ze opneem per email of telefonisch. Een paar keer per week kijk ik wie dat zijn.
Gisteren was dat een man die 3 maanden geleden bij mij op kantoor was geweest voor een kennismakingsgesprek. Hij vertelde mij dat hij drempelvrees had. Natuurlijk ben ik dan benieuwd waar hij mee worstelt en dus vroeg ik door. Het is voor veel mensen prettig dat iemand met ze meedenkt. Ik weet uit ervaring dat het helpt als je Lees verder →
 
IndiviDuo werkt met de ABC-methode (activiteiten/bemiddeling/coaching) Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. 

Activiteiten 
De opkomst voor de Nieuwjaarswandeling was groot. Samen met 36 singles waaide ik goed uit in Bourtange en kregen we een hagelbui over ons heen. Heb je het verslag al gelezen?

In februari staan 2 activiteiten gepland:
  • 11 februari Kleurrijke workshop in Finsterwolde voor een succesvolle 1e indruk. Ook jij kan je hiervoor nog aanmelden. Er is nog plek voor 4 personen! 
  • 14 februari VALENTINE´S DAY “THE PARTY” in Assen. Een feest voor singles (met speciale Single Area) en niet-singles met: 
    • Vrijgezellenveiling: Heb je altijd al willen weten wat je waard bent? Dit is jouw kans: Meld je aan vóór 1 februari!
    • Workshop "Weet hoe je Date": ontdek hoe je succesvoller date.
    • 2 DJ´s, een 11 koppige band, een buffet, etc.. Heb jij je al aangemeld <<Voornaam>>? Tijdelijk krijg je met de code  FRBCBJ746 korting! 
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Op de website vind je meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Wil je dat ik je help bij het vinden naar een passende partner? Als je mij een e-mail stuurt met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. Nu kan je ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen in mijn online agenda

Coaching 
Wil je een relatie en liever zelf jouw levenspartner vinden? Ik kan je helpen zodat jij weet wie bij je past en waar je jouw partner kunt vinden. Vaak kan ik inzicht geven waarom je nu geen passende partner ontmoet. Mail je me als je toe bent aan een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp