Copy
Vriendje om het vriendje
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Je weet dat de relatie niet goed zit en toch blijf je bij elkaar. Ik had maar liefst 7 jaar zo´n "vriendje om het vriendje" totdat ik opeens besefte dat ik niet samen oud wilde worden.Wil je weten wat je kunt doen in dat geval? Lees dan dit artikel.

IndiviDuo in beeld
RTV Drenthe startte De week van de Liefde bij mij op kantoor. De herhaling van deze tv uitzending kan je terug kijken op de website van RTV Drenthe.

Single Activiteiten:

Vakantie of lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp