Copy
Het belang van Knuffelen
Beste <<Voornaam>>,

Knuffelen kan in elke fase van relatie's; in het prille begin en tijdens een (langdurige) relatie. Vast niet iedereen knuffelt dagelijks, maar bijna alle singles die ik inschrijf houden van knuffelen!

Blog
Knuffelen is een natuurlijke vorm van liefdevolle aanraking. Baby’s en kinderen worden vaak in de armen genomen door ouders wanneer ze getroost moeten worden. Het heen en weer wiegen en strelen geeft het kindje een geborgen gevoel. Een knuffel kan het gevoel van veiligheid en liefde overbrengen, zonder dat hier woorden aan te pas komen. De behoefte om aangeraakt te worden en te knuffelen is aangeboren.

Soms vergeten we vervolgens op latere leeftijd hoe fijn het kan zijn om te knuffelen. Knuffels worden dan vervangen voor andere fysieke uitingen, zoals seks. En hoewel seks ook gebruikt kan worden om een fijne, intieme sfeer en een geborgen gevoel te creëren, is seks absoluut Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
De vijfde Tour d'Amour was weer een succes met 36 enthousiaste deelnemers en 13 prachtige oldtimers en cabrio! Het zonnige weer, het mooie landschap en de goed verzorgde picknick maakte het een geslaagde dag.

Wil je ook samen erop uit <<Voornaam>>? Bekijk dan deze single activiteiten: Tijdens single activiteiten ontmoet je andere singles terwijl je samen iets onderneemt waardoor iedereen zich snel op z'n gemak voelt. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden waarmee je een klik voelt, gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp