Copy
Inspirerende levens
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Deze week woonde ik een herdenkingsdienst bij. Bij zo’n plechtigheid staat men stil bij het leven van degene waar de dienst om draait en daar haal ik inspiratie uit voor mijn eigen leven. Ben je benieuwd welke lering ik haalde uit de dienst? Lees dan de rest van het artikel over Inspirerende Levens.

Single Activiteiten:
Ga je mee erop uit? Eerst lid worden is niet noodzakelijk, aanmelden wel. Kies uit de onderstaande uitjes:

Of ga lekker op vakantie of een lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp