Copy
Wat Charlie Chaplin met de liefde te maken heeft
Goedemorgen <<Voornaam>>,

Blog

Ik wist niet dat Charlie Chaplin gedichten schreef. Op zijn 70e verjaardag, op 16 april 1959, schreef hij het gedicht “When I started loving myself”. Ik vind het een prachtig gedicht, jij ook?

Op het moment dat ik van mezelf begon te houden,
begreep ik dat ik steeds weer en bij iedere gelegenheid,
op het juiste moment en de juiste plaats ben.
Dat alles wat gebeurt goed is.
Vanaf dat moment heb ik rust.
Nu weet ik dat men dat vertrouwen noemt. Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. 

Activiteiten 
Vorig weekend liep ik verspreid over 3 dagen 42 km met 9 singles in Duitsland. Gelukkig was ik de enige met blaren...  We werden lekker verwend in het met smaak ingerichte B&B in Wilsum. Tijdens zo'n weekend ontstaat heel snel een groepsgevoel. Ben je benieuwd naar de foto's, het verslag en de reacties van de deelnemers? Kijk dan op de website.

Op het moment dat ik deze mail verstuur, zit ik klaar met thee/koffie en taart. Vandaag (1 november) is het Open Dag en ben je welkom om langs te komen tussen 10 en 16 uur bij mij op kantoor in Gieterveen. Het adres is Broek 3-B en de ingang is onder de klok. Ik heb geen idee hoe druk het wordt. Wil je ook een stukje taart? Kom dan niet te laat. Ik vind het leuk als je ook langs komt 
<<Voornaam>>.

Maar liefst 3 dansactiviteiten staan nu op de agenda: 
  1. Morgen (2 november) leert Ramy de Leeuw ons de Merengue. Inmiddels hebben 19 singles (9 mannen en 10 vrouwen) zich hiervoor aangemeld. Lijkt je dit ook leuk, dan kan je je nog steeds aanmelden. Na afloop is het mogelijk om met de groep in de stad een hapje te gaan eten.
  2. 8 november Single Party in Gieterveen.  
  3. 23 november tijdens de Workshop ‘Plezier in Verbinding’ in Groningen ontdek je wat Biodanza is. Lees meer hierover op http://www.individuo.nl/activiteiten
Hou je meer van wandelen dan van dansen? Of vind je beiden leuk? Bekijk dan deze activiteiten:
  1. 16 november Wandeling 7 km Bargerveen 
  2. Wandelweek Madeira in mei 2015 
  3. Wadloop Weekend Ameland juni 2015 (vorig jaar was het snel volgeboekt)
Of doe mee aan:
  • Proeverij Speciale Bieren op 29 november in Groningen
  • Filmavond “Hector and the search for Happiness”
  • Workshops voor persoonlijke ontwikkeling. 
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en).

Wil je meedoen aan één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Binnenkort trouwt het derde IndiviDuo stel en wonen al diverse stelletjes samen die elkaar via IndiviDuo hebben ontmoet. Ook Marita en Harry hebben elkaar gevonden. Marita besloot dat 2014 haar jaar ging worden en kwam in actie. Lees haar verhaal op de website.
Wil je dat ik je ook help bij jouw zoektocht naar een passende partner? Kom dan in actie. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer en ik bel je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. 

Coaching
Wil je een relatie en vind je liever zelf jouw levenspartner? Laat je hierbij ondersteunen, want als je weet naar wie je op zoek bent en waar je hem of haar kunt vinden, ontmoet je sneller een passende partner.
Bel je me als je een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult wilt? 


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp