Copy
Maak van 2013 jouw jaar!
Hallo <<Voornaam>>,

Het jaar zit er al bijna weer op. Ondanks alle voorspellingen hebben we het aangekondigde einde van de wereld overleefd. Het is tijd voor goede voornemens, nieuwe vriendschappen en sprankelende ideeën.

Elke 2 weken schrijf ik een nieuw artikel over een onderwerp waarvan ik denk dat veel van mijn lezers dit interessant gaan vinden. Dat heb ik nu anderhalf jaar lang gedaan. Waarover wil jij dat ik ga schrijven in het komende jaar? Lees verder →

Naast alle blogs heb ik ook al heel veel verslagen geschreven de afgelopen 2 jaar over de activiteiten die ik heb aangeboden. Het laatste verslag ging over bowlen en gourmetten in Marum.  De activiteiten die ik organiseer worden gezien als een mogelijkheid om andere singles te ontmoeten en ook om laagdrempelig met mij kennis te maken. Leden die zijn ingeschreven en ook andere singles zijn van harte welkom om mee te doen.

In 2013 bied ik diverse workshops aan voor kleine groepen singles om je te helpen om een nieuwe relatie aan te gaan. Door deze workshops te volgen, begrijp je beter hoe mannen en vrouwen denken, pak je jouw eventuele belemmerende overtuigingen aan en ben je beter in staat om contact te maken. Kijk op http://www.individuo.nl/workshops/ voor meer informatie.

Naast deze workshops vind ik het ook leuk om fysiek in beweging te komen. Ben jij een sportieve single? Kom dan op 13 januari naar de Nieuwjaarswandeling. We vertrekken dit keer vanuit Haren om 13:30 uur.

Verder staat op de agenda (heel toevallig allemaal in Groningen): 
• Flirt – 80′s/90′s meets Salsa Party op 26 januari. Je betaalt in totaal slechts € 7,- voor de flirt workshop èn de salsa workshop èn de dansavond met 2 verschillende danszalen. 
• Theatervoorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus op 16 februari. Ik heb nog 1 kaart beschikbaar. Ga jij ook mee? 
• De Kracht van Manifestatie 24 februari 
• De musical Aspects of Love 10 maart 
• Wandelen & Dineren op 16 maart

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub of schrijf je in voor Relatiebemiddeling.

In 2013 wens ik jou, <<Voornaam>>, veel succes en liefde bij alles wat je doet en van plan bent. Zodat al jouw dromen in vervulling mogen gaan. 
Er zijn van die jaren die je jezelf terugkijkend nauwelijks kunt herinneren.
En er zijn van die jaren die vol betekenis waren en voor altijd van belang voor je blijven.

Omdat je kind toen geboren werd.
Omdat je voor het eerst verliefd werd.
Omdat je een huis kocht.
Of omdat 't het jaar was waarin je jouw grote liefde ontmoette.

De eerste drie, daar kan ik je niet bij helpen. Maar ik ben er wel helemaal klaar voor om je te helpen 2013 een jaar-om-nooit-te-vergeten te maken! Gun jezelf de kans om 2013 een onvergetelijk jaar te maken. Het jaar waarin je de juiste stappen zet om de ware Jacob of Jacoba tegen te komen. Inschrijven voor Relatiebemiddeling is een grote stap voor velen, maar jij bent het toch waard om deze stap te zetten en hiermee in jezelf te investeren?
Kijk voor de nieuwe tarieven op de website en maak gebruik van de speciale korting.

Geniet van 2013 en doe alles wat je kunt om er een goed, leuk, liefdevol en plezierig jaar van te maken vol met gelach, moed en wijsheid.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail dan door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,

Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp