Copy
Wat je op een eerste afspraakje niet moet doen
Beste <<Voornaam>>,

Daten kan lastig zijn.  Bijna iedereen is weleens zenuwachtig geweest voor een afspraakje. Of je elkaar via aan datingsite of via een relatiebemiddelingsbureau gaat ontmoeten, velen worden zenuwachtig om in het echt elkaar te zien. Waar moet je over praten en wat voor persoon is je date? Zal er een klik zijn met hem of haar? Komt er nog een tweede date? Gelukkig zijn er algemene etiquetteregels, die je kunt volgen. Er zijn echter ook dingen die je niet moet doen en plekken waar je niet heen moet gaan op een eerste date, zeker als je kans wilt maken op een tweede date. Lees verder →

Tijdens de Tour d'Amour van vorige week deelde ik de oldtimers en cabrio's twee keer in. De bijrijders en chauffeurs konden zo op een leuke manier met elkaar kennismaken. Ik denk dat zo daten iets minder spannend is dan via een officieel afspraakje.

De week daarvoor waren liefhebbers van tuinieren actief in mijn tuin tijdens de Groene Vingersdag. Samen snoeien, onkruid wieden en zagen is veel leuker dan alleen. Met een barbecue sloten de tuinmannen en -vrouwen de dag gezellig af. 

Vrijdagavond 5 juli staat het eerstvolgende uitje gepland. We gaan 's avonds zeilen op het IJsselmeer vanaf Lelystad. Ik ga zelf ook en je mag meerijden. Als je wilt, kan je ook blijven overnachten aan boord van een schip in de Bataviahaven. Meerdere mensen hebben aangegeven hier gebruik van te willen maken. Ga jij ook mee 
<<Voornaam>>? Meld je dan aan via http://www.individuo.nl/activiteiten/.

Heb je nog geen plannen voor de zomervakantie? Kijk dan eens naar deze 2 vakanties speciaal voor singles: 

  • Macedonië met extra wellness 26 juli t/m 2 augustus
  • Workshops Contact Maken in Frankrijk 25 t/m 31 augustus

In de zomervakantie staat nu één activiteit gewoon in Nederland ingepland. We gaan op 21 juli een wandeling maken van zo'n 10 km vanuit Schipborg. Aanmelden van te voren mag, maar is niet nodig.

Na de vakantie staan de volgende activiteiten ingepland:

  • Weekend Schiermonnikoog 30 augustus 
  • Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus (nog 6 plaatsen vrij)
  • Golfclinic Veendam 15 september
  • Hardlooptraining Veendam 6+13+20 oktober 

Of doe mee aan één van de Workshops via IndiviDuo:

  • Workshop "Ont-dek je aantrekkingskracht?" Groningen 6 september
  • Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek
  • Flirtworkshop met daarna 90′s meets 00′s Party in Assen 19 oktober
  • Je kunt ook kiezen uit één van de andere workshops om je persoonlijk te ontwikkelen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling.

Wil je niet meedoen aan deze activiteiten en/of kom jij de juiste partner niet tegen die bij jou past? Ik kan je helpen om voor jou een passende partner te vinden via persoonlijke bemiddeling. Wil je meer weten daarover? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel voor een afspraak 06- 28 633 962 of stuur mij een e-mail, dan neem ik contact op met jou.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp