Copy
Op zoek naar Perfectie
Beste <<Voornaam>>,

We willen geen fouten maken en het allemaal zo goed mogelijk doen. Toch lukt dat niet altijd. Als je een relatie hebt gehad met iemand die niet zo goed bij je paste, dan wil je deze "fout" liever niet nog een keer maken. Dan maar op zoek naar de perfecte partner! Echter bestaat deze ideale persoon wel?
En wil je eerst zelf perfect zijn voordat je een relatie aangaat? Wanneer ben je dan "goed genoeg"? Het blog gaat dit keer over Perfectie.

Activiteiten
De laatste paar plekjes voor de Drentsche Valentijn op Valentijnsdag zijn bestemd voor mannen. Alleen zij kunnen zich nog aanmelden voor de wandeling met buffet op zondag 14 februari.

Deze 3 activiteiten vinden binnenkort plaats in Groningen: Of ga naar Ameland:
  • 30 mei Midweek Ameland om nog meer rust te ervaren.
  • 3 juni Weekend Ameland met een kok die ons in de watten gaat leggen.
  • 3 juni Weekend Ameland met wadlopen is inmiddels volgeboekt!
Veranderingen in activiteiten
Op dinsdag 16 februari verandert het aanmelden voor activiteiten. Je kan bij het aanmelden kiezen voor betaling van de niet-leden prijs met iDEAL als je geen lid bent en geen lid wilt worden. Of je kunt dan kiezen om wél lid te worden van de Activiteiten Club en met korting mee te doen aan de activiteiten. Ben je ingeschreven voor Relatiebemiddeling, dan ben je automatisch ook lid van de Activiteiten Club.

Relatiebemiddeling NIEUW
Per 14 februari gaat de nieuwe tariefstructuur in. Je kunt kiezen uit Brons, Zilver en Goud. Meld je je nog vóór 14 februari aan voor een intakegesprek, dan kan je kiezen tussen de oude en de nieuwe tarieven.

Valentijnsaanbieding:
Kies je in februari voor
Brons, dan betaal je i.p.v. € 47,- slechts € 36,-. 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan
 een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp