Copy
Belemmerende overtuigingen de vrije teugel geven
Beste <<Voornaam>>,

Het blog is dit keer geschreven door Bert Stoop en het gaat over belemmerende overtuigingen. Als je je bewust wordt van je overtuigingen, kan je daarna onderzoeken of deze overtuigingen je belemmeren. Dat kan ook gevolgen hebben bij het aangaan van een relatie. Dit inzicht kan je net een stapje verder helpen op weg naar een blijvende relatie. Tijdens de workshop Belemmerende Overtuigingen op dinsdagavond 21 januari gaat Bert Stoop met maximaal 4 deelnemers hierover in gesprek. 

Blog
Is een overtuiging niet al per definitie belemmerend? Niet per se, want zoals een trekpaard een tuig wordt aangebonden om de kar te trekken, zo kan een overtuiging jouw beslissingen vergemakkelijken. Het paard is dan weliswaar iets minder vrij en jij hebt iets meer bewegingsvrijheid. Dat lijkt gemakkelijk, maar zijn de overtuigingen die we ons in ons leven hebben aangemeten wel overtuigingen waarbij we ons lekker en vrij voelen?

Naast twijfels delen kun je jezelf de vraag stellen: zit er achter mijn overtuiging een andere overtuiging en achter die overtuiging weer een ander? Alsof het een Droste cacao blik is met daarop de foto van de vrouw die een blad in haar handen waarop een blik waarop een vrouw staat die een blad in haar handen houdt, waarop… enz.. Gelukkig hoeven we niet ver te zoeken. Het kan al bevrijdend werken wanneer we ontdekken dat de eerste onderzochte overtuiging helemaal niet zo vast ligt. Lees verder →

 
Activiteiten 

Op 2e Kerstdag deden 10 singles mee aan de wandeling bij de schaapskooi van Balloërveld. Net als de vorige twee activiteiten in december waren meer mannen dan vrouwen aanwezig. Ben je benieuwd naar de foto's en het verslag
 
Het nieuwe jaar begint met diverse nieuwe activiteiten zoals een Kookworkshop in Italiaanse sferen. Lijkt het je leuk om gezamenlijk een Italiaanse veel-gangen diner te maken en natuurlijk ook samen op te eten? Je bent welkom op 18 januari in Rolde. Wie zin heeft, komt wat eerder voor een wandeling. Meld je je bijtijds aan voor de kookworkshop <<Voornaam>>? Nog maximaal 5 deelnemers kunnen meedoen.

Nog meer activiteiten staan nu ingepland:

  • ​Mix & Meet Singleavond, Meppel 1 februari
  • Lezing en/of Speeddate en/of Feest, Assen 8 februari
  • Hardlooptraining 30 maart, 6 & 13 april in Veendam
Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops via IndiviDuo:
  • Workshop Belemmerende Overtuigingen 21 januari in Groningen
  • Workshop Aura’s zien en voelen 25 januari in Groningen
  • Workshop Schilderen 16 februari in Gieterveen: Liefde als Kunst en Kunde
  • Je kunt ook kiezen uit één van de andere workshops om je persoonlijk te ontwikkelen

Aanmelden Activiteiten & Workshops
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Bel je mij voor een afspraak  <<Voornaam>>? Mijn telefoonnummer is 06 - 28 633 962.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 


Mijn wensen voor jou in het nieuwe jaar
<<Voornaam>> bedankt voor het lezen van mijn e-mails en voor het vertrouwen dat ik van je kreeg. Dank je wel.
Ik wens jou in 2014 veel geluk, warmte en liefde toe en graag tot in het nieuwe jaar!
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel

 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp