Copy
Jij bent Uniek!
Beste <<Voornaam>>,

Onlangs was ik naar een seminar voor ondernemers. Daar werd benadrukt dat het belangrijk is dat bedrijven een opmerkelijk, uniek product of service aanbieden. Hierdoor heeft het bedrijf een goede kans om succesvol te worden en heeft het minder last van concurrentie. Dit inzicht geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor personen. 

IndiviDuo is bijzonder door niet alleen Relatiebemiddeling maar ook Activiteiten voor singles aan te bieden. Bovendien help ik singles bij het proces om “RelatieKlaar” te worden. Daarvoor heb ik samen met een psycholoog in Groningen een vragenlijst ontwikkeld. De uitslag kan verhelderend zijn. Daarna weten singles of ze klaar zijn voor een nieuwe relatie of waar ze nog aan zouden kunnen werken. Voor de meest optimale feedback is het het beste dat meerdere mensen uit de nabije omgeving ook deze vragenlijst invullen over deze singles. Dan wordt nog duidelijker op welke punten ruimte voor verbetering is. Met het volgen van workshops op deze vlakken worden singles geholpen om makkelijker een passende partner te vinden en te behouden. De workshops zijn in ontwikkeling. Nu zijn we de vragenlijst aan het testen op diverse singles. We hebben al mooie reacties gekregen door het inzicht dat we bieden.

Ook jij bent bijzonder en uniek. Helaas kent niet iedereen zichzelf. Lees verder →

Regelmatig schrijf ik singles in voor Relatiebemiddeling die moeite hebben met het omschrijven van zijn/haar karakter. Natuurlijk help ik dan een handje. Door de inschrijving leer je jezelf beter kennen. Daarna weet je beter welke partner bij jou past. Ben jij geïnteresseerd in Relatiebemiddeling? Zet dan nu de stap om voor jou een passende partner te vinden. Stuur een e-mail of bel me op 06 - 28 633 962.

Daarnaast organiseer ik activiteiten voor singles. Onlangs heb ik 's avonds gezeild op een schip vol met singles. Dat was erg gezellig. 
De volgende activiteiten staan nu ingepland:

• Gratis workshop om te leren hoe je makkelijk in contact komt tijdens een beurs waar IndiviDuo ook staat in Assen op 28 oktober
• 80s & 90s Feest met vooraf eventueel Speeddaten in een trein in Assen op 3 november. Geef je nu op, want vol=vol
• Wandelweekend Zuid-Drenthe 9 november
• Kleurrijke Workshop in Finsterwolde zodat je er nog beter uit gaat zien op 18 november
• 10 kilo lichter dat lukt jou ook! Werkt lijnen niet? Ontdek wat wel leidt tot succes in Assen op 22 november
• Maak jij ook zo makkelijk contact? In een bosrijke omgeving introduceren 2 coaches methodes om werkelijk contact te maken op 25 november
• Skiweek Oostenrijk 15 t/m 22 december 2012
• Theatervoorstelling in Groningen: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus 16 februari 2013 (nog een paar kaarten beschikbaar)

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.
 
Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd in alles wat IndiviDuo te bieden heeft? Klik dan op 
stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,

Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp