Copy
Affirmaties visualiseren
Beste <<Voornaam>>,

Vraagje
Normaal begin ik de 2-wekelijkse mail met een blog. Dit keer val ik meteen met de deur in huis: Ik wil je iets vragen. Wil je op mij stemmen op FacebookAls ik win geef ik een groot feest in een kasteel voor 99 singles. Ik ga een geweldig weekend hiervan maken. Voor en na het feest organiseer ik diverse activiteiten. Deelnemers betalen alleen voor de extra kosten die ik moet maken!  
Ik verloot 10 kaarten om gratis naar het weekend te komen onder de stemmers als ik heb gewonnen. Als je geen single bent, mag je de kaart aan iemand anders geven. Stem je op mij? Dit is de link: https://www.facebook.com/StayokayHostels?sk=app_129570913824547&app_data=5357

Blog
Jeanine Janssen heeft acht weken geleden een blog geschreven over affirmaties. Het formuleren van positieve zinnetjes om op die manier positieve energie aan te trekken. Heb je het al geprobeerd?
Vandaag gaat het blog van Jeanine over affirmaties visualiseren! Behalve het denken van positieve gedachten zijn er meerdere manieren om positieve gedachten in je systeem te krijgen. Zo kun je jouw positief geformuleerde zin ook opschrijven op een vel papier. Neem een A-4 en begin links boven te schrijven. Ben je hierbij heel bewust van wat je schrijft en zie hoe de punt van je pen het papier raakt. Probeer de betekenis van de zin volledig in je op te nemen. Hoe voelt het? Het kan zijn dat je Lees verder →

Activiteiten 
Afgelopen zondag was een leuke groep singles naar Veenhuizen gekomen voor de rondleiding in de Bierbrouwerij en voor de wandeling. We liepen tussen de buien door! Het verslag en foto's staan onder de Vorige Activiteiten.

Als je deze mail ontvangt, sta ik al klaar om mijn gasten te ontvangen. Vandaag heb ik Open Dag. Kom je ook langs vandaag <<Voornaam>>? Tot 16:00 uur ben je welkom op Broek 3-B in Gieterveen. Als je wilt mag je een gratis zelftest te doen. Met 12 vragen ontdek je of je over voldoende vaardigheden beschikt om aan een nieuwe relatie te beginnen. Bovendien heb ik twee bijzondere schilderijen van Cis Koetse in bruikleen die je kan komen bewonderen op mijn kantoor!

Verder staan nu de volgende activiteiten op de agenda:

  • Wijnproeverij Gieten 9 november. Nog 1 plaats beschikbaar. Lijkt het je leuk om te komen, meld je dan snel aan via de website
  • Hardlopen Westerwolde 17 november
  • Winterse "Triatlon" (bowlen, brunchen en schaatsen) Assen 24 november

Ook voor 2014 staan al een paar activiteiten op de website! Lijkt het je leuk om mee te doen aan één of meer van deze activiteiten? Aanmelden gaat via de website en daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub of neem contact met mij op om je te laten inschrijven voor Relatiebemiddeling. 

Workshops 
De workshop "Aura's zien en voelen" gaan we op een andere locatie laten plaatsvinden en op een andere dag. Binnenkort meer daarover. Laat je weten als je geïnteresseerd bent in deze workshop?

De komende tijd staan deze Workshops op het programma:

  • Perfect Partner Plan 22 november in Amsterdam. Een voorproefje hiervan staat op de blog van Stef de Beurs. Kom je uit het Noorden, dan kan je met mij meerijden.
  • Kleurrijke workshop, Finsterwolde 28 november. De eerste indruk verbeter je door de kleuren te dragen die je het allerbeste staan.
  • Workshop M/V leren begrijpen, Groningen. Nog 2 deelnemers en we gaan weer een datum prikken voor deze workshop!
  • Nog meer workshops voor persoonlijke ontwikkeling staan op de website. Daar kan je je aanmelden.

Relatiebemiddeling 
Ben je single en wil je een serieuze relatie? Ik weet dat velen vinden dat ze zelf een partner moeten kunnen vinden. Het is helemaal niet erg om hulp hierbij in te schakelen. Ik heb dat ook gedaan een aantal jaren geleden. Laat je mij weten als je overweegt om je te laten inschrijven <<Voornaam>>? Als je mij een mailtje stuurt met je telefoonnummer erbij dan bel ik je voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. Natuurlijk ben je ook welkom vandaag (zaterdag 2 november) bij de Open Dag op kantoor in Gieterveen!

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp