Copy
Budget cadeautips voor de Feestdagen
Beste <<Voornaam>>,

Aan mijn drukke agenda merk ik dat veel singles zich willen laten inschrijven bij IndiviDuo nu bijna de laatste maand van het jaar begint. Is het dit jaar niet gelukt om zelf een partner te vinden, dan is relatiebemiddeling toch een stap waarmee je je kansen op een passende partner vergroot. Kan ik ook iets voor jou betekenen <<Voornaam>>?

Blog
Volgende week is het alweer Sinterklaas! Vier je geen Sinterklaas, dan wil je misschien wel met Kerst graag anderen iets geven. Iets moois hoeft niet altijd heel duur te zijn.
Sinterklaas en kerst zijn dure tijden en niet iedereen kan het zich permitteren om luxe of dure cadeaus te kopen. Daarom de beste low budget cadeautips voor een fijn avondje Sinterklaas of een gezellig kerstfeest. Lees verder →

Activiteiten 
Morgenmiddag, 29 november is de Workshop Aura’s zien en voelen in Groningen. 19 deelnemers hebben zich aangemeld.  Of geef jezelf een korte vakantie cadeau: Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je laten inschrijven voor Relatiebemiddeling kan ook, dan krijg je meestal korting en betaal je slechts de ledenprijs.

Kennismakingsgesprek

Overweeg je een inschrijving voor relatiebemiddeling en wil je eerst kennis komen maken? Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Gieterveen. Kijk je even in mijn digitale agenda om een afspraak in te plannen voor het kennismakingsgesprek <<Voornaam>>? Je mag me ook mailen of bellen (06-28633962).

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp