Copy
Klaar met Bindingsangst
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Vorige week stond in het AD Magazine het artikel Gezocht: jongere man. Diverse deskundigen op het gebied van relaties zijn daarvoor geïnterviewd en ook ik ben gevraagd om mijn mening hierover te geven. Het artikel kan je hier lezen. 

Blog
Vorige week beschreef ik hoe je Bindingsangst kunt herkennen. Het is fijn om te beseffen dat bindingsangst niet blijvend hoeft te zijn. Wil je weten wat je kunt doen om deze angst aan te pakken? Lees dan het artikel.

Nieuwe Single Activiteiten:

Relatiebemiddeling 
Het is heel normaal dat iets meer vrouwen dan mannen zich inschrijven voor relatiebemiddeling. Doordat de afgelopen tijd iets meer mannen dan vrouwen zich hebben laten inschrijven is dit weer meer in balans gekomen!
Wil je ook een afspraak maken voor relatiebemiddeling? Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver  (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Voor het inplannen van een afspraak voor Relatiebemiddeling kan je mij bellen (06-28633962) of een e-mail sturen met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp